2777
2789
عنوان

فوری

137 بازدید | 30 پست

بچه ها من یک ماهو دو هفتست اومد سرکار کرا خودم چیز دیگست اما یکی از همکارا کاراشو بموقع انجام نمیده بعد که کاراش میمونه منو صدا میکنه برم کمکش درصورتی که وظیفه من نیست ولی چون عجله ایه کارش یبار رفتم الان دوباره گفت میخوام نرم و به سرپرست بخشمون بگم این قضیرو من باید انجام بدم یا نه؟

حالا چجوری بگم بش که فکر نکنه من تنبلم یا میخوام زیراب بزنم؟

باتوجه به اینکه تازه اومدم

یا اینکه نگم و برم کمکش؟

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

خانمی به نظرم به مسئولتون بگو . اون شخص داره سو استفاده میکنه. حالا جنبه همکاری یه بار دوباره نه بیشتر وقتی ادم فکر میکنه دارن ازش سو استفاده میکنن باید به مافوقش بگه تا دیگران هم حساب کار دستشون بیاد

خدایا هزار مرتبه شکرت   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی بهت میگه بگو کارم مونده هروقت تموم شد میام تو هم الکی بایه مد کی چیزی خودت رو سرگرم کن. چند بار که این کار رو کنی میفهمه. چه معنی داره آدم کار خودش رو بندازه گردن دیگران.

به سرپرست گفتن دقيقا يعني زيراب زدن نگو

ولي بنداز به خنده بخودش بگو انجام نميدي

يا بپيچون بگو خودم كارام مونده سرتو شلوغ نشون بده

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
سرخودتو شلوغ نشون بده بگو کار دارم نمیخاد به سرپرستتون بگی کار جالبی نیست گفتنش

گفت سرت خلوت شد بیا :(

کارای خودتو کش بده که نفهمه بیکاری بخواد بری کمکش

بهانه بیار که مثلا باید برم دستم درد میکنه

سرگیجه دارم از این کارا

به سرپرست نگو خودتو بگیر و محل نده بگو فعلا کار ذارم روش کم میشه

کاش میشد همه حرف ها را زد. بعد مُرد....

به سرپرستتون حتما بگو وگرنه ایشون زودتر زیراب شما رو میزنه و میگه بهش کاری گفتم انجام نداده

به سرپرستتون بگو میخواستم این موضوع رو خصوصی باهاتون مطرح کنم و نمیخوام ایشون متوجه بشه بهتون گفتم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
گفتن میشه زیراب زدن و اگه طرف بفهمه خیلی بد میشه بنظرم

اره اینم هست. به نظرم به خودش بگه . بگه کار من نیست و خودم کار دارم. اگه کوتاه بیاد و باز بره کارای اونو انجام بده میشه وظیفه اش با توجه به اینکه تازه هم رفته سرکار

خدایا هزار مرتبه شکرت   
کمکش نرو تجربه من تو لطف می کنی ولی اون بعدا به چشم وظیفه بهت نگاه می کنه حتی تو کاراتو درست انجا ...

اره واقعا بمن ربطی نداره خودش باید برنامه ریزی کنه کاراشو وقت بیکاریش انجام بده نه اینکه از من کمک بخواد من چون تازه اومدم معذبم وگرنه میدونم وظیفه من نیست

به سرپرستتون حتما بگو وگرنه ایشون زودتر زیراب شما رو میزنه و میگه بهش کاری گفتم انجام نداده به سرپر ...

البته اگر هم کمک به این خانوم خیلی وقتتو نمیگیره و خانم خوبیه بنظرم ایراد نداره کمکش کنی 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️