2821
2789
عنوان

ازدواج بد

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فک کنم شوهرت ارتشیه وازش راضی نیستی ارتشیا خار ندارن هروقت یه جمله مینویسین یه کم فک کنین به یکی برن ...

شماهمسرتون ارتشی؟ ببخشیدراضین

لطفالایک نکنید،ممنون
شماهمسرتون ارتشی؟ ببخشیدراضید

نه همسر ندارم ولی تو خانواده زیاد داریم فقط باید درک وشعور داشت مث بعضیا به این واون برچسب نزد😕همه جا خوب وبد هس ولی به یه قشر نسبت بدیم واقعا کار زشتیه

نه همسر ندارم ولی تو خانواده زیاد داریم فقط باید درک وشعور داشت مث بعضیا به این واون برچسب نزد😕همه ...

نه، این حرف کامل درسته که همه جاخوب بدوجودداره نمیشه کلی دید،ولی واقعابرایم مهمه بدونم زندگی بایه ارتشی چطوره

لطفالایک نکنید،ممنون
نه، این حرف کامل درسته که همه جاخوب بدوجودداره نمیشه کلی دید،ولی واقعابرایم مهمه بدونم زندگی بایه ار ...

عزیزم یکی از بستگان نزدیک من ارتشی هستن ، ادم خوب و متشخصی هم  هستن ولی زندگی باهاشون سخت ه ماموریت زیاد میرن ، ایشون کمی خشک هستن البته بگم که خلبان ارتش هستن .. خانومش که همیشه از شغل همسرش ناراضیه بعدم ایشون نمیتونن بخاطر کارشون از ایران خارج شن حالا نمیدونم همه ارتشی ها اینجور ن یا فقط خلبان هاشون

قدش زیادی کوتاه نیس ؟دوست پسری چیزی داشتی که خانواده فهمیدن میخوان اینکارو کن؟چون دختر عموی دوستم ۱۴ ...

منم همینطور بودم دوس پسر خودم از همه لحاظ تک بود خیلیممممم خوشتیپ خوش قدقامو پولم داشت تقریبا فامیل نمیدونم بابام چی ازش فهمید نزاشت زنش شم