2821
2789
عنوان

ازدواج بد

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست

خیلی اشتباه نوشتی اما طبق چیزی که فهمیدم...نه مباید با مردی ازدواج کنی که یک بار جدا شده...سنی نداری ...بهتره صبر کنی از چاله نیوفت تو چاه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
بزرگ ترین دردم اینه ک قدش کوتاه وطنش کنه و قبلا زن داشته

خب اولا سنت خیلی کمه

دوما خودتم نمیدونی چی میخوای از زندگی

معیارت وقتی قد و وزنه پس بیخیال شو

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی..💏

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید تند نوشتم 

باشه ۳ خواستگار برام اومد پسند هیچکدوم نشدم حسابی حالم گرفته شد حالا ی پسری هست ۲۶ سالشه قدش ۱۶۵ ارتش ۵۶ زن شم طلاق داده موقعیت کارشان خوبه تو خونه بابام دارم داغون میشم چیکار کنم ج مثبت بدم از طرفیم خانوادم همشون قد بلندت ولی آن ازدواج کنم روم نمیشه با شوهرم بیام خونه بابام

باشه ۳ خواستگار برام اومد پسند هیچکدوم نشدم حسابی حالم گرفته شد حالا ی پسری هست ۲۶ سالشه قدش ۱۶۵ ارت ...

نه اصلاقبول نکن نه بخاطرقدش ،شرلیطش خوب نیست،زن طلاق داده توالان سنی نداری هیچی سیاست نداری خیلی به مشکل میخوری،منتظربمون حتماکیس بهترپیدامیشه

لطفالایک نکنید،ممنون
نه اصلاقبول نکن نه بخاطرقدش ،شرلیطش خوب نیست،زن طلاق داده توالان سنی نداری هیچی سیاست نداری خیلی به ...

من دهات زندگی میکنم تو نهاوند اکثر فامیلای همسن منم بچه دارن مامانم مدام بم میگ ترشیده مونس تا قیامتم

قدش زیادی کوتاه نیس ؟دوست پسری چیزی داشتی که خانواده فهمیدن میخوان اینکارو کن؟چون دختر عموی دوستم ۱۴سالشه خانوادش وقتی فهمیدن با پسرا میپره شوهرش دادن یه دوست خودم هم سال اخر پیش دانشگاهی نیمه اول سال گذشته بود خانوادش فهمیدن نیومده سره کلاس با یه پسر رفته برا همین نزاتنش بیاد مدرسه ولی امتحاناشو داد دلش میخواس دانشگاه بره که اونم نزاشتن بخاطره این قضیه دیگه دوره های مختلف خیاطی میرف بیچاره 

من دهات زندگی میکنم تو نهاوند اکثر فامیلای همسن منم بچه دارن مامانم مدام بم میگ ترشیده مونس تا قیامت ...

اشکال نداره تحمل کن میدونم سخته،ولی اینوبدون اگه توی خونه پدریه دردداری باازدواج ممکنه هزارتادردبیادسراغت ،واقعاچیزراحتی نیست هاالکی ازکنارش ردنشوباباقبلازن داشته توسنی نداری اصلابهش فکدنکن

لطفالایک نکنید،ممنون
عزیزم به ارتش جماعت جواب بله نده 

با قد۱۶۵ک نمیتونه ارتشی باشه 

منظورش وزن ۵۶ بوده

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
2823
2791
2779
2792