2777
2789
عنوان

چرا حسادت؟؟👿👿👿

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 20 پست
واقعا قبلا تاپیک میزدم از سر حسادت و اینجور چیزا ادمایی مثل شما بیشتر بودن اما چن وقت ک با کاربری جد ...

اى خدا كى تموم ميشه اين حسرت خوردنا و حسادتا بخدا همين حسرتا باعث ميشه زندگيا از هم بپاشه اينا همه چشم بد هست

الان بيان پست منو بخونن سريعا ميگن مرفه بى دردى اما نه مرفهم نه بى دردم فقط واسه داشته ها و نداشته هام خداروشكر ميكنم و روز ب روز تلاشمو بيشتر ميكنم منم تو زنذگيم مشكلات زيادى دارم اما ب همراهى خداوند هم ايمان دارم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
اى خدا كى تموم ميشه اين حسرت خوردنا و حسادتا بخدا همين حسرتا باعث ميشه زندگيا از هم بپاشه اينا همه چ ...

شما بیا تاپیک بغلی طرف عکس گذاشته میگن چه زشت حالا خوشگله واقعی قشنگ یعنی نمیشه عیب گذاشت روش اما میگن زشت 

از خوشگلا هم بدشون میاد فک میکنن شوهر هیز تقصیر ایناست

I'd walk straight through the bullet😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بیا تاپیک بغلی طرف عکس گذاشته میگن چه زشت حالا خوشگله واقعی قشنگ یعنی نمیشه عیب گذاشت روش اما می ...

اينا ديگه عقده و حقارت از وجودشون ميباره عزيزم كاريش نميشه كرد كجاس تاپيكش منشنم ميكنى بى زحمت

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
اينا ديگه عقده و حقارت از وجودشون ميباره عزيزم كاريش نميشه كرد كجاس تاپيكش منشنم ميكنى بى زحمت

چقدر جذاب+عکس💖💖😍😍😍

این اسم تاپیک هست 

من کیبوردم مشکل داره نی نی یار بهم گفت واسه همین هیچ وقت نمیتونم تگ کنم😢😢😢

چقدر جذاب+عکس💖💖😍😍😍 این اسم تاپیک هست  من کیبوردم مشکل داره نی نی یار بهم گفت واسه همین ه ...

اى خدا چقدر عكسه خوشكله چقدر نازه بعد ميان روش عيب ميذارن😂😂😂😂😂خودشونو ببينى تشنج ميكنى كف و خون قاطى بالا مياريااااا

اى خدا چقدر عكسه خوشكله چقدر نازه بعد ميان روش عيب ميذارن😂😂😂😂😂خودشونو ببينى تشنج ميكنى كف و خون ...

🤣🤣🤣🤣

ببین عکسی هست ک جمعی میگن قشنگه 

قشنگ نباشه اما زشت نیست