2777
2789
عنوان

چرا حسادت؟؟👿👿👿

939 بازدید | 20 پست
به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ شاید شما نیز بارها در زندگی‌تان شاهد بی‌مهری، بی‌توجهی و رفتار غیرمنصفانه و بی‌ادبانه افراد دیگر شده باشید و بارها از خودتان علت این رفتار منفی را جویا شده باشید. علت این گونه رفتارها را می‌توان در مشکلات فردی، اجتماعی، روحی و روانی جستجو کرد و نمی‌تواند یک شبه بوجود بیاید.

گفته می‌شود محدودیت‌های اجتماعی، جنسیتی، اقتصادی، قومیتی، تربیت نامناسب در دوران کودکی، مشکلات خانوادگی، الگوگیری نامناسب، آسیب‌های رفتاری و قرار گرفتن در جمع‌های منفی همگی می‌توانندباعث شوند که فرد چشم دیدن دیگران را نداشته باشد.

I'd walk straight through the bullet😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادمی که فکر کنه داره بهش حسودی میشه خییلی جالبه   فکر کرده کی هست حالا که داره بهش حسودیم میشه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

حسادت چیه؟؟؟؟ خیلی چیزها طبیعیه.

وقتی می بینم 10-12 ساله مثل سگ کار می کنم و نه خونه ای نه ماشینی و روز به روز هم شرایط برام سخت تر میشه.

بعد یه مدیر و آقازاده ای راحت برج میسازه و ماشین میلیاردی و مسافرت و عروسی و ..... بهترین زندگی . اگه کسی اینها رو ببینه و آه نکشه حتما یه مشکلی داره.

حسادت چیه؟؟؟؟ خیلی چیزها طبیعیه. وقتی می بینم 10-12 ساله مثل سگ کار می کنم و نه خونه ای نه ماشینی و ...

من ميبينم و اه نميكشم چون از حسرت خوردن فقط خودم اسيب ميبينم عوضش شبانه روز زحمت ميكشم واسه بدست اوردن خواسته هام و با فكر كردن الكى روح و روانمو مريض نميكنم

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
ادمی که فکر کنه داره بهش حسودی میشه خییلی جالبه   فکر کرده کی هست حالا که داره بهش حسودیم میشه

😅این و خوب امدی👍👍👍

اما جایی پیش میاد نشستی میبینی دوستت حسادت اون یکی و میکنه که هفته ی دیگه عقدش هست بعد میگه این توروخدا چی داره ک پسره آمده خواستگاریش "دلت میسوزه که طرف پدر هم نداره " این و گذاشتم سر همچین مسائلی

باهاشم رفتیم لباس بخریم کلی آبروش و برد ک لباس عقد چرا اینجوری خب طرف نداره 

به هرحال مستقیما بهش رسوندم دهن تو ببند ولی دلم سوخت 

من ميبينم و اه نميكشم چون از حسرت خوردن فقط خودم اسيب ميبينم عوضش شبانه روز زحمت ميكشم واسه بدست اور ...

خب من هم شبانه روز زحمت می کشم. اما ناخودآگاه آه می کشم. کلی دلم میسوزه.

خب من هم شبانه روز زحمت می کشم. اما ناخودآگاه آه می کشم. کلی دلم میسوزه.

این و نمیدونم شاید شما حسادت نمیکنی عزیزم 

مثلا منم میگم مامان من خدایا چرا باید انقدر از کوچیکی اذیت میشد تاحالا 

اه فرق داره با حسادت

عالی👍 من به سرنوشتم راضیم 

بله ادم بايد راضى باشه ب داشته هاش الان منم لامبورگينى سوار نيستم ولى واقعا حسرت كسانى ك لامبورگينى سوار ميشن رو نميخورم چون ميدونم همه تو زندگياشون درد و مشكل دارن حالا هركس ب طريقى!!

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
بله ادم بايد راضى باشه ب داشته هاش الان منم لامبورگينى سوار نيستم ولى واقعا حسرت كسانى ك لامبورگينى ...

واقعا قبلا تاپیک میزدم از سر حسادت و اینجور چیزا ادمایی مثل شما بیشتر بودن اما چن وقت ک با کاربری جدید امدم خیلی کم شدن تازه بهشون بر میخوره

اینم گذاشتم چون دیدم دوستم ک پدرش فوت شده عقد کرده ویکی از دوستامون از حسرت داره خودش و به در و دیوار میزنه که این چیه که بخواد کسی بیاد عقدش کنه