2777
2789
عنوان

خاطرات شیرین روز عروسی

3462 بازدید | 20 پست

من شب عروسیم وقتی از آتلیه بیرون میومدم که برم سمت تالار پشت لباسم پاره شد خیلیم عجله داشتیم چون عافد منتظر بود تو تالار باکلی اینور اونور کردن یه مزون عروس پیدا کردم که لباس رو تو تنم دوخت و کلیم پول گرفت ازمون 

همین شد برام خاطره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این الان خاطره ی شیرینه  

ولی روز عروسیه من همش شیرین بود جز استرسی ک واسه شب داشتم  

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

من شب عروسیم تو تالار عشق سابق همسرمو دیدم باهام دست داد با همسرمم همینطور 

آرزوی خوشبختی کرد 

همسرم شوکه شده بود 

خیلی حالم خراب شد ولی اصلا ب روی خودمون نیاوردیم ا تونستیم همو بوسیدیم و بغل کردیم حین رقص و یادمون رفت و از عروسیمون لذت بردیم😁

من انقدر استرس داشتم دم گریه بودم تو آرایشگاه بعد که از پله ها دست بدست اومدیم پایین یهو استرسم ریخت و شدد برام یه شب خاطره انگیز اول تا آخر میرقصیدم پاشه کفشم تو باغ آتلیه شکست اول جشن تا آخر با همون رقصیدم انگار نه انگار

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

وای چقدر بد ،من اون اولا از قیام عروسیم متنفر بودم چون زشت شده بودم و هیچ چی اونی که میخواستم نشد اما بعد چند سال دوباره گذاشتمش دیدم چقدر جوون و لاغر بودم و بنظرم حتی زیبا ،با حسرت به اون روزا فکر میکردم یادش بخیر

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست

وای چه بد خانوم سپهری 

من دوست دختر دوران مجردیه همسرم رو چند روز بعد عروسی تو دعا دیدم  که اومده بود مخصوص جلو من نشسته بود هی منو نگاه مبکرد با اینکه ازش خیلی سرتر بودم ولی خیلی حالم بد شد