2777
2789
عنوان

دستور عدسی

1118 بازدید | 20 پست

سلام صبحتون بخیر

خانوما عدسی واسه دو نفر بگید چ مقدار و چی میخواد؟ الان بزارم تا ساعت چند درست میشه؟

تچکر❤

خدایا اگه میشد به جز برکت،حرکت هم از خودت بود ممنونت میشدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عدس زود میپزه یه ساعته تا نهایت یک ساعت و نیم امادست .بسته به کیفیت عدسشه.مثلا یک لیوان و نصفی عدس بشور و بریز تو قابلمه .تا بپزه.نیمه های پخت .یه پیاز وتف بده.سیب زمینی نگینی هم سرخ کن .رب هم تف بده....اگه دلت خاست پر لعاب تر بشه قارچ ورقه ای سرخ کن و هویج نگینی با ادویه و همه چی اصافه کن به عدس در حال پخت.صبر کن جا بیفته .اخر سر یکم ابلیمو

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)

پیاز داغ با ادویه بعد عدس و بریز یه سیب زمینی کوچیک اضافه کن بزار حسابی بپزه مبتونی تو زودپز بریزی تا سریعتر اماده شه

بعد روشو با روغن و پونه تزیین کن

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره

یه لیوان سرخالی عدس رو بذار بپزه اواسط پخت یه سیب زمینی کوچولو رو نگینی خورد کن‌بریز روش

اخرش پیاز داغ درست کن با زردچوبه و نمک بریز توعدسی

بذار پنج دقیقه بجوشه بیار سر سفره😋

همین الان دست به کار شی تا ساعت هشت و نیم یه ربع به نه حاضره

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

دوتا پیمونه عدس

دو حبه سیر

یه دونه سیب زمینی بزار بپزه

یه سیب زمین ریز کنو سرخش کن،

جدا یه پیاز رنده کن،سرخش کن...نمک و زردچوبه و فلفل سیاهم بزن،سیب زمینیارو بریز توش

عدست که پخت سیب زمینی و سیرارو له کن،باعث میشه قوام بیاد

بعدم اون پیاز داغرو بریز توش،یه ربع ساعت بغوله اوکیه

میتونی یه لیمو عمانیم بندازی

اگه تو زودپز بذاری هم خیالت راحته که تا هست و نیم قشنگ جا میفته

❤️تیکر رسیدن به وزن دلخواه همراه با تاپیک بامدادخمار    ‌‌‌‌‌‌‌      گروه آبی💙                                               وزن اولیه:۸۲.۲۰۰    وزن فعلی:۷۷      وزن هدف:۶۸         

اول عدس رو بشور و اب بریز تا روی عدس ها رو بگیره از اول هم نمک اصافه کن تا پوست عدسها جدا نشه بعد اینکه که نیم پز شد ، پیاز رو تو ظرف دیگه تفت بده و رب و زردچوبه و فلفل سیاه و گلپر اضافه کن و بعد همه رو به عدس بریز و یه سیب زمینی رو نگینی کن و بریز توش تا لعابدار بشه و یه قاشق ارد رو با کره تفت بده و به مواد ربی اضافه کن و در اخر یه قاشق ابلیمو اصافه کن

فقط خدا 

چند ساعت قبل از درست کردنش اندازه ی کاسه عدس بخیسون . موقع درست کردن پیاز سرخ کن بعد دوسه قاشق رب بهش اضافه کن بذاریکم سرخ شه در همین حین به مقدار لازم آب بجوشون بعد رب و پیازو بریز تو آب .ی لیمو عمانی چندجاشو با چاقو سوراخ کن بندازتوش. بعداز بیست دقیقه عدس هاروبهش اضافه کن بعد به مقدار لازم فلفل و زردچوبه نمک اضافه کن بزارش بمونه زیر گازو یکم کم کن بزار تا عدس ها ک پخته شد دیگه خاموشش کن.من اینجوری درست میکنم خیلی هم خوش طعم میشه

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

چند ساعت قبل از درست کردنش اندازه ی کاسه عدس بخیسون . موقع درست کردن پیاز سرخ کن بعد دوسه قاشق رب به ...

رب کم نریز به ی اندازه ای بریز ک یکم غلیظ باشه.میتونی اول عدس رو نیم پزکنی بعدرب و پیازو بهش اضافه کنی اما اگه همون وحله اول پیاز و رب رو بریزی تو آب جوشیده شده بزاری 20 دقیقه بمونه بعد عدس ها رو بهش اضافه کنی،طعم پیاز بهتر میره توش

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱