2777
2789
توریستی منظورت هزینه ی گرفتن ویزاست؟  چون بانک استیت منت و ملک و املاک هرچی بیشتر ارایه بدی ب ...

امسال ۸۰ درصد توریستی ها ریجکت شدن متاسفانه. فعلا بهترینش تحصیلی هست اونم فول فاند دکترا.مابقی رو سخت میدن

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ویزای توریستی راحت بود الان سخت تر شده و خب سودی به حالتون نداره و تبدیل به اقامت نمیشه میرید به عنوان یه توریست بازدید میکنید برمیگردید

ویزای تحصیلی در صورتیکه سن زیر ۳۰ سال و ایلتس اکادمیک و برای مقطع ارشد به بالا درخواست بدید میتونید بگیرید که بعد از تحصیل راه داره واسه گرفتن اقامت 

خدایا تنها ارزوم سلامتی و سربلندی دو قلوهامه ❤️❤️❤️
امسال ۸۰ درصد توریستی ها ریجکت شدن متاسفانه. فعلا بهترینش تحصیلی هست اونم فول فاند دکترا.مابقی رو سخ ...

فکر نکنم منظور استارتر ویزای تحصیلی باشه

فکر کردم ویزای کوتاه مدت منظورش بود

وگرنه درسته، تحصیلی رفتن با فول فاند بهترین راه و امن ترین روش هست

فکر نکنم منظور استارتر ویزای تحصیلی باشه فکر کردم ویزای کوتاه مدت منظورش بود وگرنه درسته، تحصیلی ر ...

دقیقا. من خودم امسال ۲۰ میلیون هزینه کردم برای توریستی با قوی ترین مدارک متاسفانه ریجکت شدم.

دقیقا. من خودم امسال ۲۰ میلیون هزینه کردم برای توریستی با قوی ترین مدارک متاسفانه ریجکت شدم.

دعوت نامه داشتی؟ مدارک معتبر که نشون بده برمیگیردی؟

هزینه ی چی دادی؟ اخه خود ویزا ۱۰۰دلاره، ۸۵تام انگشت نگاری، پول وکیل دادین؟

دعوت نامه داشتی؟ مدارک معتبر که نشون بده برمیگیردی؟ هزینه ی چی دادی؟ اخه خود ویزا ۱۰۰دلاره، ۸۵تام ا ...

ده میلیون پول وکیل دادم. دعوتنامه برام گذاشت. هزینه سفرم به انکارا و هزینه های جانبی. دقیقا شد ۲۰ میلیون. فقط یک میلیون هزینه ترجمه هام شد. انکارا رفتن ۷ میلیون پام آب خورد. آخرم بی نتیجه. اره سند خونه داشتم. نامه اشتغال به کار گذاشتم. و اینکه تنها میرم یعنی همسرم ایران میمونه. تای عاطفیم رو قوی تر باید میذاشتم

نتیجه گفتن ما قانع نشدیم شما برمیگردی. ۶ ماه دیگه اقدام کن

ده میلیون پول وکیل دادم. دعوتنامه برام گذاشت. هزینه سفرم به انکارا و هزینه های جانبی. دقیقا شد ۲۰ می ...

به جوون ها خیلی سخت میکیرن

ایشالله ۶ ماه دیگه

دعوت نامه فرد نزدیک بهتون باشه تاثیرش بیشتره

به جوون ها خیلی سخت میکیرن ایشالله ۶ ماه دیگه دعوت نامه فرد نزدیک بهتون باشه تاثیرش بیشتره

دختر عموم گفت اگه از وکیل بذاری بهتره الکی ده میلیون من و انداخت تو خرج. وگرنه خودش میتونست دعوتنامه بده.میخاستم برای زایمان برم . دیگه فایده نداره 

ایشالا هرچی قسمت باشه

من مامانم همزمان برای استرالیا وکانادا اقدام کرد ویزای استرالیاش اومد هفته دیگه میره کانادا هنوز برا ...

خیلی. من و واقعا اذیت کردن

با توجه به حجم بالای متقاضیان سفر به کشور کانادا، فرآیند دریافت ویزای کانادا از حساسیت بالایی برخوردار است. از سوی دیگر مراحل درخواست ویزای کشور کانادا، امری تخصصی و فنی محسوب می‌شود که موفقیت در آن نیازمند تجربه و دانش کافی خواهد بود. در پاره‌ای از موارد، ناآشنایی با روندهای انجام کار، اهمیت ارائه برخی از مدارک و ... تمام زحمات  متقاضی را از بین می‌برد. مجموعه بامن‌رو با آگاهی از قوانین به روز اداره مهاجرت، اقدام به اخذ ویزای توریستی کانادا می‌نماید.  وکلای مهاجرتی بامن رو پس از بررسی شرایط متقاضی، بهترین مسیر متناسب با شرایط متقاضی را فراهم می‌سازند. کسب راهنمایی و مشاوره  با وکلای مهاجرتی مجموعه با من‌رو کاملاً رایگان است.

https://bamanro.com

سلام عزیزم

دوست منم دقیقا شرایط تورو داشت میدونم که با یه موسسه مهاجرتی کارشو پیش برد برای ویزای همراه کانادا : https://canadapass.org/%D8%A7%D8%AE%D8%B0-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AC%D9%87%D8%AA-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7/. حالا توام برو به این سایته سر بزن https://canadapass.org/https://canadapass.org/