2777
2789
عنوان

خانما کمک

137 بازدید | 13 پست

الان یکی بهم پی ام داد و گفت عکساتو سیو کردم. یه مرد ناشناس. به نظرتون چند درصد اشناست؟ اخه من فقط اشناهای نزدیک شمارمو دارن غریبه ها که ندارن. به نظرتون ممکنه این کاملا اتفاقی اومده باشه. حالا چیکار کنم عکسامو ورداشته. نکنه پخش کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماره داشتن آشناها یعنی احتمال بده غریبه ها هم دارن شمارتو....این ماجرا به نظر مشکوکه، طرف را بلاک کن و اصلا باهاش وارد گفتگو نشو ( که مثلا بخوای بفهمی کیه و چطوری شمارتو پیدا کرده ) 

عکس هم دیگه برای مردم عادی شده ...پس الکی ذهنتو درگیر نکن

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم

با اجزاه اسی خانما من دخترم ۱۲ کیلو بعد از دیشب تب کرده دارم هر ۶ساعت استانینوفن میدم شربت ولی باقاشق غذا خوری سر خالی میدم فکر کنم یک سه چهار سی سی اضافه تر دادم بعد اشکال نداره

اگه عکسامو پخش کنه چی

خب وقتی عکس میگذاری باید این احتمال هم در نظر بگیری که ممکنه کسی سیو کنه یا پخش بشه،،،یا گوشی کسی دزدیده بشه و به عکس های شما دسترسی پیدا کنن

منظورت از مشکوک چیه؟ میشه بگی یعیچی؟ منو بیشتر نگران کردی که

مشکوکه یه نفر بیاد بگه من عکساتو سیو کردم و...باهاش حرف نزن ، دنبال اینه ازت یه رفتاری ببینه و بره بگه

مشکوکه یه نفر بیاد بگه من عکساتو سیو کردم و...باهاش حرف نزن ، دنبال اینه ازت یه رفتاری ببینه و بره ب ...

مرسی گلم بابت جواب دادنت. منظورت اینه که احتمال میدی آشناست و میخواد گزک بگیره؟؟؟؟؟؟؟ یه چیزی بیفته دستش اره؟؟؟؟ مرسی که ج میدی. واقعا نگرانیم زیاد شده الان