الان یکی بهم پی ام داد و گفت عکساتو سیو کردم. یه مرد ناشناس. به نظرتون چند درصد اشناست؟ اخه من فقط اشناهای نزدیک شمارمو دارن غریبه ها که ندارن. به نظرتون ممکنه این کاملا اتفاقی اومده باشه. حالا چیکار کنم عکسامو ورداشته. نکنه پخش کنه؟
شماره داشتن آشناها یعنی احتمال بده غریبه ها هم دارن شمارتو....این ماجرا به نظر مشکوکه، طرف را بلاک کن و اصلا باهاش وارد گفتگو نشو ( که مثلا بخوای بفهمی کیه و چطوری شمارتو پیدا کرده )
عکس هم دیگه برای مردم عادی شده ...پس الکی ذهنتو درگیر نکن
با اجزاه اسی خانما من دخترم ۱۲ کیلو بعد از دیشب تب کرده دارم هر ۶ساعت استانینوفن میدم شربت ولی باقاشق غذا خوری سر خالی میدم فکر کنم یک سه چهار سی سی اضافه تر دادم بعد اشکال نداره
من نمیدونم این اصلا چجوری وارد پروفایل من شده بود. به نظر چند درصد احتمال میدین از همونایی باشن که شماره داشتن؟ به نظرتن اتفاقیم کسی میاد وارد پروفای کسی بشه؟
مشکوکه یه نفر بیاد بگه من عکساتو سیو کردم و...باهاش حرف نزن ، دنبال اینه ازت یه رفتاری ببینه و بره ب ...
مرسی گلم بابت جواب دادنت. منظورت اینه که احتمال میدی آشناست و میخواد گزک بگیره؟؟؟؟؟؟؟ یه چیزی بیفته دستش اره؟؟؟؟ مرسی که ج میدی. واقعا نگرانیم زیاد شده الان