2821
2789
عنوان

موضوع مهم

80 بازدید | 15 پست

رفتم دکتر برا بارداری گفت واکسن گزار و هپاتیت و بزن من فیلم شاید ده سال پیش اینا زده باشم ...حالا سوالم آینه آیا همه این وواکسن رو برای بارداری زده اید ؟قیمت هر دو آمپول مخصوصا هپاتیت چند هست ....کجا انجام میدن ؟اصلن انجامش مهمه یا نه ؟؟؟؟ی    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم

من هیچ کدومو نزدم یعنی باید قبل بارداری بزنم؟اگه ناخواسته باردارشم چی میشه؟

دارم به پری ها و فرشته ها فکر میکنم، به راز ماندگاری رنگدانه های ماندنی، به غزل آینده نگرانه، به پناهگاه هنر. و این تنها نامیرایی ست که من و تو در آن شریکیم، لولیتا.
نمیدونم من هیچ کدومو نزدم یعنی باید قبل بارداری بزنم؟اگه ناخواسته باردارشم چی میشه؟

من خودم نمیدونم....گزار رو دوران دبیرستان زدم حالا نمیدونم بزنم یا نه ....خیلی از سرنگ میترسم 

من خودم نمیدونم....گزار رو دوران دبیرستان زدم حالا نمیدونم بزنم یا نه ....خیلی از سرنگ میترسم 

حتما بزن.واسه اینه که تو زایمان عفونت نگیری.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نمیدونم من هیچ کدومو نزدم یعنی باید قبل بارداری بزنم؟اگه ناخواسته باردارشم چی میشه؟

توبارداری هم میزنن.من تو ۲۸ هفته زدم.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
هپاتیت چی ..من بیشتر روی اون حساسم چون میدونم گزار رو اگه باردار بشی هم میشه زد ...هپاتیت یه کم سخته ...

اونو نمیدونم برو بهداشت بپرس.