mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 عنوان کاربرhayran 66 بازدید | 4 پست تواون تاپیک چی گفتی؟اخه ترکیدندونم تا صب خابم نمیبره🤭@hayran لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان 1398/08/12 | 02:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hayran عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 719 کدوم تاپیک عزیزم؟ اینجا اونقدر شیر تو شیره که نگو یه مادر که میخواد مستقل باشه...پیج تاج عروس و اکسسوری زیبامون taj_aroos.art 👑
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 کدوم تاپیک عزیزم؟ اینجا اونقدر شیر تو شیره که نگو همونیکه اون خانومه زد درمورد زایمان بودگفتم چرا میخان یکی دیگ رو اروم کنن مارو از طبیعی میترسوننله میشه سر بچه چیه اخهک ترکید تاپیک لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان
hayran عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 719 همونیکه اون خانومه زد درمورد زایمان بود گفتم چرا میخان یکی دیگ رو اروم کنن مارو از طبیعی میت ... خوب شد ترکید👍 حالم بده هنوز گفتم اون طرفی که گفته سر بچه سر زایمان طبیعی له میشه شعورش در حد استارتره یه مادر که میخواد مستقل باشه...پیج تاج عروس و اکسسوری زیبامون taj_aroos.art 👑
mrs_anahiiid مدیر استارتر عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 5536 خوب شد ترکید👍 حالم بده هنوز گفتم اون طرفی که گفته سر بچه سر زایمان طبیعی له میشه شعورش در حد ... اره بخدا از حرف استارتر ک سکته کردماونیکیم ک اینو گفت واقعا مردم از ترسخدا از جفتشون نگذرهچقدر ب خودم روحیه داده بودم برای طبیعیالان از هردو ترسیدم لطفا برای سلامت تو دلیم دعا کنین و صلوات بفرستین که سالم باشه...اجرتون با امام زمان