2777
2789

منم خیلی وقته روی خوش ندیدم

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی وقته روی خوش ندیدم

داستان بچتو خوندم؟؟مربوط به چند سالگیته؟اخه گلم زیر ۱۸ سال ریسک سقط و زایمان زودرس بالاست...ماما هستم دانشجو کارشناشس ارشد...اینبار قبل از اقدام به بارداری برو پیش متخصص خوب...ویتامین های بدنتو کامل کن با یه بدن آماده و کامل اقدام به بارداری کن قول میدم یه بچه خوشگل تپل مپل گیرت میاد ....تازه چیزی که عوض داره گله نداره💕افسردگی کوتاه مدته مث تو زیاد داشتیم الان دویاره بچه دار شدن شاد و سرحال.نگران نباش

۲۴سال
داستان بچتو خوندم؟؟مربوط به چند سالگیته؟اخه گلم زیر ۱۸ سال ریسک سقط و زایمان زودرس بالاست...ماما هست ...

تازه دوماهه این اتفاق برام افتاده.دوس دارم زود بیارم جاشوپرکنه..بعدعیدمیخام برم متخصص واقدام کنم انشالله

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 
تازه دوماهه این اتفاق برام افتاده.دوس دارم زود بیارم جاشوپرکنه..بعدعیدمیخام برم متخصص واقدام کنم انش ...

۴ ماه دیگه برای بارداری مجدد اقدام کن که بشه ۶ ماه

۲۴سال
۴ ماه دیگه برای بارداری مجدد اقدام کن که بشه ۶ ماه

انشالله.میترسم بازم اینجوری بشه کلانا امیدشدم از زندگی 

انشالله.میترسم بازم اینجوری بشه کلانا امیدشدم از زندگی 

نبابا عزیزم اصلا نترس..دکتر خوب تغذیه خوب..استرس همه چیو خراب میکنه..سنت کمه احتمال زیاد بخاطر همون بوده....من خوب  تو کف ازدواجم🤣

۲۴سال
نبابا عزیزم اصلا نترس..دکتر خوب تغذیه خوب..استرس همه چیو خراب میکنه..سنت کمه احتمال زیاد بخاطر همون ...

مرسی 💋انشالله هرچی میخای خدابهت بده دلمواروم کردی 

فدات گلم ..خدا از دهنت بشنوه .‌‌انشالله بدنیا اومون نی نی تو بهمون بگی خوشحال شیم💕

انشالله♥💋