2777
2789
عنوان

بچه ها تو رو خدا کمک کنید

174 بازدید | 14 پست

پاهای مامانم خیلی درد میکنه ورم داره رفت دکتر گفت آب آورده اما نیاز به تخلیه نیست چند تا پماد و قرص داد خوب نشد شما عطاری دکتر خوب یا پماد خوب برای درد و ورم پا سراغ ندارین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی ماها که ولیم تو تاپیکای ملت، از دکتره بیشتر میدونیم..ما اگه این توانمندی رو داشتیم که مطب میزدیم نمیومدیم نی نی سایت...خب اگه چیز مفیدی برای این درد وجود داشت دکتره به مامانت نجویز میکرد دیگه...

«ما فاتَ مَضی وَ ما سیأتیكَ فَاَیْنَ؟                                                      قُمْ فَاغْتَنِم الفُرصَةَ بَینَ العَدَمَین»آنچه گذشت، از دست رفت و آنچه می‌آید كجاست؟ برخیز و فرصت میان دونیستی را دریاب.(امیر المونین)

البته یه چند روز تاپیکت بمونه یه مشت بو علی سینا هستن میان یه نسخه هایی اینجا مینویسن برات که تن بقراط تو گور پشتک بزنه😁....

«ما فاتَ مَضی وَ ما سیأتیكَ فَاَیْنَ؟                                                      قُمْ فَاغْتَنِم الفُرصَةَ بَینَ العَدَمَین»آنچه گذشت، از دست رفت و آنچه می‌آید كجاست؟ برخیز و فرصت میان دونیستی را دریاب.(امیر المونین)
یعنی ماها که ولیم تو تاپیکای ملت، از دکتره بیشتر میدونیم..ما اگه این توانمندی رو داشتیم که مطب میزدی ...

عزیزم یکم آروم باش من خواستم از تجربه های دیگران استفاده کنم اینم بگم بهت که دکترای الان هیچی حالیشون نیست اره شاید خیلیا تو نی نی سایت بیشتر از دکتر بدونن اگر که شما تجربه  و نظری نداری میتونی نظر ندی و فقط خواننده باشی