2777
2789
عنوان

افسردگی

112 بازدید | 8 پست

سلاام

کسی بوده افسردگی گرفته باشه ولی خوب شده؟

من هنوز کامل خوب نشدم

بی حوصله‌ام😩😩😩

هیچ کاری انگیزه ندارم بکنم

روانشناس خوبم می‌شناسید معرفی کنید😰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرم دوبار افسردگي و ناراحتي اعصاب گرفت الان خوبه خوبه خداروشكر 

دكتر صمدي در همدان

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟
منم دارم همش بی حال و بی انگیزم از همه مهمتر خیلی بی اشتها

منم همینطور 

😑نمیدونستم بی اشتهاییم به خاطر اونه 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
من افسردگی, شدیددد داشتم ولی خودم خودمو خوب کردم خیلی طول کشید.. ولی اول باید خودت  بخوای

میشه بگید چجوری 

علایمتون چی بوود 

خوبه که هستی ،چقدر خوبی که با وجود بدیای من بازم حواست بهم هست کاش منم یک ذره قدر شناس بودم 😥
میشه بگید چجوری  علایمتون چی بوود

کلا به خاطر اتفاقاتی افسرده شدم. منی که صبح میرفتم بیرون تا شب تو افسردگی 6ماه نرفتم بیرون هیچچ جا یا اینکه عاشق غذا بودم تو افسردگی از هیچ چی خوشم نمیومد. یا هیچی خوشحالم نمیکرد حتی اگه بهم همه چیز میدادن.. چون قبلش خیلی شاد بودم و همش بیرون و باشگاه و خرید و...میشه گفت این دوران خیلب واسم سخت بود

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز