mahmahi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 عنوان ارتودنسي 88 بازدید | 7 پست سلاممن تازگي ارتودنسي كردم دندون فك بالام اومده جلو.لطفا نظرتونو بگيد كه فك بالا بره عقب تر(بهم قالب مخصوص ميده دكتر اگه بخوام بره عقب)بهتره يا نه بمونه همينجوري؟عكس پست بعد همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی) 1398/08/11 | 23:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahmahi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی)
mahmahi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 چقدر حساس شدی الان مشکلش چیه؟ احساس ميكنم اومده جلو دندوناي فك پايينم اصلا ديده نميشن همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی)
نیکی_67 عضویت: 1397/10/21 تعداد پست: 2264 چه مرتب شده دکترم تازه کار بود اصلا خوب نشد بعد سه سال . اصلا قالب متحرک رو نذاشتم انقد اعصابم خورد بود
mahmahi مدیر استارتر عضویت: 1397/03/01 تعداد پست: 224 به نظرم خوبه مشکلی نداره شما پلاک متحرک نزاشتی؟ چرا استفاده ميكنم براي اينكه به هم نريزه دندونا دوباره همهی آنهایی که مرا میشناسند مي دانند چه آدم حسودی هستم و همهی آنهایی که تو را میشناسند ...لعنت به همه آنهایی که تو را میشناسند ! (نزار قبانی)