mina_ae مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1064 عنوان به نظرتون 123 بازدید | 15 پست به نظرتون پست های کدوم کاربرا مفیده؟تگشون کنید. دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ 1398/08/11 | 22:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
manelyy عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 203 خودم😃😐 مثل نارنگی نباش که تا دست بهش میخوره لخت میشه😒😒😒مثل پرتقال باش که برای لخت شدنت چاقو بکشن تمام😐✋✋(نتیجه:ارزش خودتو بدون😏)
مليكاااا عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 15851 من با من چرا فيض نميبرين لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
_smaman_aisan عضویت: 1398/06/17 تعداد پست: 5427 فقط من این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 @اوپرا ايشون "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
parnia98 عضویت: 1398/06/13 تعداد پست: 124 @گومبولی ایشون@اوپرا و ایشون when trust is broken... sorry means nothing ...
پیتزا_مخلوط_۹۸ عضویت: 1398/07/10 تعداد پست: 2350 @پیتزا_مخلوط_۹۸ 💫همیشه نباید به همه چیز شفاف نگاه کرد... ⚡گاهی باید باور کرد... 🔮ی تخیلِ غیرِ منطقیِ خود ساخته را...
mina_ae مدیر استارتر عضویت: 1398/08/08 تعداد پست: 1064 از نطر خودم:@پیتزا_مخلوط @اوپرا @کیمیا___97 دردا که این معما شرح و بیان ندارد... #حافظ
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 40162 یکیم منو تگ کنهیعنی اینقدر آدم بی خودیم😁 می دونستید یه بیماری وجود داره که جنین بعد از شکل گیری یه بخش خاصی از مغزش از کار میفته و همینطور رشد میکنه؟خیلی دردناکه،فکر کن این بچه بزرگ میشه به سن و سالی می رسه و یهو تصمیم میگیره کلی آرایش کنه وبا چادر جلو مردم با مداحی دابسمش میگیره
کیمیا___97 عضویت: 1397/05/08 تعداد پست: 22087 از نطر خودم: @پیتزا_مخلوط @اوپرا &nb ... عوو پسندیدم😍😍یکی مارو شناخت😂
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 🥰🥰🥰شرمنده کردی عزیزم دشمنت شرمنده عزيزم حقيقتو گفتم بانو❤️🌹🥰 "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
گومبولی عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 48688 @گومبولی ایشون @اوپرا و ایشون 🌹🌹🌹 ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود گویی مهمان ویژه ای در راه است ....