2777
2789
عنوان

معجزه😭❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 86 پست

الهی شکر؛ ان شاءالله اگه قراره اشکی بریزی بعدها فقط و فقط اشک شادی باشه و بس

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

esi_is_loding😕#  

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

خداروشکر..تعریف کن بقیشو خب😑

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻

من همه جور ختمی گرفتم همه جور ختمی از ۱۲۴۰۰۰ صلوات با بچه های نی نی سایت گرفته تا ۱۴۰۰۰ تا برای ۱۴ معصوم تا نذر الویه برای شهید ابراهیم هادی که از طریق سایه جون باهاشون آشنا شدم و ختم قرآن براشون چله زیارت عاشورا حق شناس ختم بسم الله همه چی ولی به تمامش ایمان کامل داشتم بچه هااااا محاله محالهههههههه خدارو صدا کنین جواب نگیرین محالههههه ولی حاجتمو نمیتونم بگم ببخشید توروخدا❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

خیلی خوشحال شدم😍خداروشکر

انشالله حاجت روایی قسمت همه امون بشه.

نه تو می مانی،نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم خواهد رفت آن چنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند...
من همه جور ختمی گرفتم همه جور ختمی از ۱۲۴۰۰۰ صلوات با بچه های نی نی سایت گرفته تا ۱۴۰۰۰ تا برای ۱۴ م ...

لا اقل یک اشاره کن ببینیم خدا تا چه حد فریادرس هست

لطفا برای عاقبت بخیر شدن من یک صلوات بفرستین ممنونم😘