2777
2789
عنوان

معجزه😭❤️

1592 بازدید | 86 پست

خدایاااااا ممنونم ازت ممنونتممممم خدای بزرگ من😭❤️ بالاخره جوابمو دادی جواب منی که خیلییییی گناهکار بودم خدایاااااا شکرتتتتتت😭❤️ بچه هاااا ممنونم از همه شما دوستای قشنگم که تو همه سختیا کنارم بودین و تو همه ختمام کمکم کردین الهی مثل من که امروز معجزه خدا رو با چشمام دیدم شمام ببینین و به آرزوی دلتون برسین🌹❤️ 

وای خدایااااا انقدر گریه کردم و درد کشیدم تو این روزا که دیگه رمق شادی ندارم فقط میتونم بگم باورم نمیشه😭❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

الهی شکر 

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه حس قشنگی خداروشکر میکنم به خاطر خوشحالیت 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

خیلی خیلی خوشحال شدم برات😍😍😍

بگو چیکار کردی، منم معجزه میخوام

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

خوش ب حالت 

عزیزم میشه بگی به چ آرزویی رسیدی؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین