سئودایی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 439 عنوان سقط و بقایا 264 بازدید | 17 پست سلام دوستانمن 17 روزه سقط کردم در 8 هفتگیهمچنان خونریزی دارم. امروز رفتم سونوگرافی و گفتن کمی بقایا هست . چه پیشنهادی دارین برای دفع سریعترش. خسته شدم دیگه 1398/08/11 | 22:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli_ha عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 2933 کنجد گرمه دم کن بخور آبشو میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
khanom_hamsaramam عضویت: 1398/05/01 تعداد پست: 6364 من تا دوسه هفته خونریزی داشتم بعدشم لکه بینی،کلا یماه طول کشید،تا پریودی شدی همه چی میشه مث قبل همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
بهاره۷۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 9656 چجوری ادم میفهمه سقط کرده؟مثلا فک کن ناخاسته بارداری بعد تو ی۴ هفته سقط میشه بچه اصن؟ هنوز نفهمیدی بارداری یهو ناخاسته یکاری میکنی بچه سقط میشهعلائمش چیه؟ وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
mahak_m عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2841 چجوری ادم میفهمه سقط کرده؟ مثلا فک کن ناخاسته بارداری بعد تو ی۴ هفته سقط میشه بچه اصن؟ ... چهارهفته معلوم نمیشه، بیشتر مث پریود میشه اما شدیدتر خدایا شکرت....❤❤
بهاره۷۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 9656 چهارهفته معلوم نمیشه، بیشتر مث پریود میشه اما شدیدتر اخه من یک دفه پریود شدم خیلی خون میومد سر ۲ روزم کم شد هادقیق سر تایمشم بودینی ممکنه بچه بوده سقط شده باشه؟ اخه تا حالا انقد خون نیومده بود چیز سنگینم بلند کرده بودم قبلش ماه قبلشم پریود شده بودم دقیق وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
20019 عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 4496 چجوری ادم میفهمه سقط کرده؟ مثلا فک کن ناخاسته بارداری بعد تو ی۴ هفته سقط میشه بچه اصن؟ ... من دوروز از ماهانم گذشته بود ی روز از صبح درد کشیدم تا ظهر خیلی ببخشیدا رفتم دستشویی تا نشستم ی لخته مانندی ازم افتاد همون لحظه دردم خوب شد فکر میکنم بچه بوده الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
mahak_m عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2841 اخه من یک دفه پریود شدم خیلی خون میومد سر ۲ روزم کم شد ها دقیق سر تایمشم بود ینی ممکنه بچه بوده سق ... نه عزیزم نزدیک پریودی چون عضلات کمر شل میشن اگه چیز سنگین بلند کنی خونریزی بیشتر میشه،بخاطر اون میتونه باشه خدایا شکرت....❤❤
سئودایی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 439 چجوری ادم میفهمه سقط کرده؟ مثلا فک کن ناخاسته بارداری بعد تو ی۴ هفته سقط میشه بچه اصن؟ ... به اون میگن بارداری شیمیایی . تو گوگل درموردش بخون
بهاره۷۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 9656 نه عزیزم نزدیک پریودی چون عضلات کمر شل میشن اگه چیز سنگین بلند کنی خونریزی بیشتر میشه،بخاطر اون میتو ... اها مرسی عزیزم اخه من تازه ازدواج کزدمیلحظه فک کردم شاید باردار بودم بچم افتاده😁ترسیدم وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
بهاره۷۸ عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 9656 به اون میگن بارداری شیمیایی . تو گوگل درموردش بخون شیمیایی؟ باشه حتما اخرش ینی بارداره ادم یا نه وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
سئودایی مدیر استارتر عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 439 شیمیایی؟ باشه حتما اخرش ینی بارداره ادم یا نه اره ازمایش بارداری مثبت میشه و بعد سقط اتفاق میفته