2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت و منفی ؟!

215 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من دیروز صبح بیبی زدم بعد ده مین هاله انداخت وپررنگ شدمارک مدیکور بود امروز صبح مارک دیگه زدم منفی بود

سه روز از موعدم گذشته البته سه روز قبل موعدمم مدیکور منفی بود ولی علائم دارم سینه هام سفت شده و حالت تهوع دارم تا دوروز پیش دل دردو اینام داشتم دوروزه دیگه ندارم

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار دیگه ام با ادرار صبح امتحان کن یا اگه میخوای مطمئن شی زودتر پس برو آز

فردابرم؟

من سه بار زایمان داشتم و پنج فرزند ازدست دادم و الان یه دختر گل دارم لطفا برای سلامتیش واینکه خدا یه داداش بهش بده دعاکنید.متشکرم 
اگر از موعدت گذشته برو آز به بی بی چک اعتمادی نیست

میترسم منفی بشه

از بدون نسخه انجام میشه؟

آره چون از موعدت گذشته دیگه هر موقع بری نشون میده ان شا الله که باردار باشید

خداازدهنت بشنوه

بله گلم انجام میدن آزاد،اگر میترسی پس صبر کن باز دو روز دیگه بی بی چک بزن اون وقت دیگه پررنگ میشه

بنظرت چیکارکنم

بنظرت چیکارکنم

ببین آز هزینه اش بیشتر از بی بی چکه اما دقیق تره،ولی اگه دو روز دیگه صبر کنی دوتا خوبی داری یکی اینکه اگه خدایی نکرده بخوای پریود بشی میشی و از طرف دیگه اگه بی بی بزنی مسلما اگر هاله هم بندازه کم رنگ نیست و پررنگ تر از امروزه و میتونی مطمئن شی که بارداری

نوک سینه ت اگه سفت شده بارداری

ینی چطورسفت؟

ببین آز هزینه اش بیشتر از بی بی چکه اما دقیق تره،ولی اگه دو روز دیگه صبر کنی دوتا خوبی داری یکی اینک ...

چشم صبرمیکنم