2777
2789
عنوان

ای خدا......

134 بازدید | 15 پست

یعنی من آب میخورم این مادرشوهرمم میخواد!!! سه سال پیش رفتیم تویه واحدشون بشنیم قبلش تعمیرات کردیم یعنی هرکاری کردیم هرچی خریدیم اونم همون روزبه شوهرم میگفت بخره طفلی شوهرم دوتاخونه روتعمیرکرد ازسینگ ظرفشویی بگیرتاهواکش دسشویی وروشویی و....حالابعدسه سال اومدم خونه خودم آشپزخونم بزرگه وکابینت زیادداره دیشب اومددید گفت منم همین آشپزخونه رومیخوام!!!حالاازسرشب شوهرم بنا وکابینت سازبرده خونشون هنوزنیومده کلیم کارداریم هنوزخونه خودمون ونچیدیم!!!

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین بچه های سه ساله میمونه😂😂

باورت نمیشه یه باردیدشوهرم شامپو سیرگرفته برام قبلش تخم مرغی میزد گفت منم به بابا میگم بگیره برام ازاون موقع سیرمیگیره

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
ای وااااای  ،شما به نظر من از این ددید نگاه کن که بنده خدا خلاق نیس و نمیتونه ایده بده ،والا .

من تازه عروس بودم دمپایی روفرشی میپوشیدم یه روزرفتم خونشون دیدم.دمپایی که بیمارستان قبلابهش داده روفرش میپوشه

چقد حس بدیه واقعا.خدا صبرت بده

۷۰سالشه!!!اون خودشوبامن مقایسه میکنه من حس پیری دارم خوب با سن خودش مقایسه کنه

۴تاعروس دیگه داره با۴تادختر...به من گیرداده

ای وااای ،خو از این لحاظ خوبه که دوست داره از شما برتر باشه پس این به این معنی که شما رو ایده آل میدونه .شما هم زیاد خوب بگرد خرج بذار رو دستش ،خودش خسته میشه 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت
مشالله دلش مث دخترای ۷ ساله مونده شیطون.من ۷۰ سالم باشه حمونم ب زور میرن😁

همه بهش میگن خونه روخراب نکن!!۵۰سانت آشپزخونش ازمن کوچکتربود میخوادخراب کنه اپن و۵۰سانت بیاره جلو!خدایی نکرده مال من ذره ای بزرگترنباشه