2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که به خاطر پسرم میبینم بازار گفتار و کاردرمانی داغه 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من که به خاطر پسرم میبینم بازار گفتار و کاردرمانی داغه 

اخه شنیدم واسه این جور کارا باید پزشک بیمار رو به شما ارجاع بده اگه پزشک معرف نداشته باشین درامد خوبی ندارین

کریستن استوارتI'll find you in the twilight🌈♾️خوناشام شاعر

تو استخدامی ها میبینم زدن به یه کاردرمان جهت کار در سالمندان یا بیمارستان روانپزشکی یا مرکز توانبخشی احتیاج داریم اینا حقوقشون چقدر میشه اخه من میخوام رشته ایی بخونم که 6 با 7 تومن حوق داشته باشم 

اخه شنیدم واسه این جور کارا باید پزشک بیمار رو به شما ارجاع بده اگه پزشک معرف نداشته باشین درامد خوب ...

اولش حتما تو یک کلینیک کار میکنید بعد برای خودتان کلینیک میزنید بازم تحقیق کنید 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
خب پزشک معرف میده،اصلا مجبوره مثل فیزیوتراپی که دکترا معرفی میدن

من شنیدم باید از دکترا خواهش کنن که معرف اوناباشن نسبت به کاردرمانای دیگه  حتی دکترا درصد میگیرن از این بابت 

یه مشکل دیگه که هست اینه که پزشکا نمیتونن تشخیص بدن که کدوم بیمارو به کاردرمانی ارجاع بدن و کدومو به فیزیو بعد اینطوری میشه که مراجع کنندشون کمه