2777
2789
عنوان

مادر شوهررم

382 بازدید | 26 پست

اقا برادر مادر شوهرم مریضه بعد این رفته پیش اون.یه شهر دیگه ان برادراش بعد کلا قبل اینکه مریض بشه هم برادرش دوسه ماه یه بار میره یه هفته میمونه .بعدطبقه پایین ماهستن مادر شوهرم اینا.دوتا برادر شوهر مجرد با پدر شوهرم شام نهارشون میوفته گردن من .بعد این سری دوسه روزه یه جوری شده بود محل نمیداد امروز رفته به من نگفته که مثلا من دارم میرم بیا پایین .شوهرمم گیر داده بیا پایین چیکار کنم

به نظر من برو. بیخیال,ارزش نداره اوقاتتو تلخ کنی

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد😍 پسرکوچولوی من,از اینکه خدا حکمتش رو با خواسته ی دل من یکی کرد و تورو بهم داد خیلی خوشحالم.دلم تیک تاک میزنه و لحظه شماری میکنه که تورو بغل کنه.زودی پیشم بیا...راستی خدای مهربونم به همه ی اونایی که دلشون بغل کردن فرزندشون رو میخواد,آرزوشون رو برآورده کن🙏🏻گناه داره زنی,حس مادری رو نچشه,🤰دلت نیاد که کسی تو دلش غم باشه💑....دوست دارم خدای مهربونم😘  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر کار خیری هست بگو در راه خدا انجام میدم فقط ....برو 

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘

بپز بده بهشون مادرشوهرمنم یه سره عنتراشو میندازه گردن من منم  اوایل خیلی میپختم براشون دیدم شعور ندارن دیگه ازاینکارا نکردم البته من خواهرشوهر مجرد با برادرشوهر مجرد دارم همیشه یکیو میزاره مادرشوهرم اصلا درک نداره 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

خب خودشون چرا درست نمیکنن😐

الان میگن بهم که چقد بدجنسی😒

ولی خب اگه از پس خودشون برنمیان همسر و پسراش چرا ول میکنه میره

منم تو این موقعیت خیلی هستم ولی اصلا نمیرم غذا درست کنم شاید اگه بیشتر از ۵ ۶ روز طول بکشه یه روز یا دعوتشون میکنم یا میرم براشون غذا درست میکنم