2777
2789
عنوان

جراحی کیست دندان

3678 بازدید | 14 پست

چندروزیه که صورتم ورم کرده رفتم پیش دکتر دندونپزشک گفت یه کیست بزرگ و قدیمی زیر دندونت داری باید بری پیش جراح فک و صورت...دارو هم نوشته ولی من یه بچه شیرخوار دارم...دوستانی که تجربشو دارین لطفا راهنمایی کنین جراحی کیست چطوریه اتاق عمل میخواد 

بعدش میتونم به بچم شیر بدم 

دوره نقاهتش چقده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه کیست بغل دندونمه الان یک سال و نیم بیشتره به وقت یکم پر میشه و بعد سرباز میکنه و عادی میشه 

کلا اذیتم نمیکنه ولی منم باید برم دکتر ریشه

خدايا آن ده ,كه آن به

من عمل کردم نه بابا بی حسیه تو خود مطب اصنم دردنداره مال منکه اینجوری بود عین اینکه میری دندون پزشک فقط یه پارچه هم تو صورتم انداخت بتادینم فک کنم زد حالا مال من از چونم زده بود بیرون مث تاول اونجارم بخیه زد فک کنم شایدم اشتباه میکنم😂😂😂مال شماهم مث جوشه از بیرون

من یه کیست بغل دندونمه الان یک سال و نیم بیشتره به وقت یکم پر میشه و بعد سرباز میکنه و عادی میش ...

ولی من یه هفتس که امونمو بریده...خیلی درد داره خیلی هم ورم کرده

[QUOTE=110731061]اتاق عمل نميخواد  مال من دندونمو كشيد بعد خاليش كرد تا يه هفته هم ورم داشت صور ...

چون دندونم سالمه سالم بود كشيدنش اره درد داشت ولي خالي كردنشو نفهميدم

بعدم بخيه زد و يكم بعد رفتم كشيدم

موقعی که دکتر رو دندونت کار میکرد اذیت شدی؟

من يه كيست يكسال در اثر كامپوزيت دندون بالاي دندونم درست شده بود كه داشت ميزد به بقيه دندونا

چون دندونم ساااالم بود كشيدنش وااااقعا سخت بود برام ولي خالي كردن كيستو اصلااااا نفهميدم

من يه كيست يكسال در اثر كامپوزيت دندون بالاي دندونم درست شده بود كه داشت ميزد به بقيه دندونا چون دن ...

منم دوتا از دندونامو درگیر کرده گفتن احتمالش هست بکشنشون

2790
2778
2791
2779
2792