اومدم خونه مادر شوهرم اینا از دیروز بدون شوهرم به نظرتون کی برم ؟؟؟
درسته دومین تایپیکمه ولی فعلا رو مخمه کمک میخوام بگین لطفأ
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
اومدم شهر خودمون شوهرمم خونمونه ،خانوادمم همین شهرن
خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩❤️💋👨🤰🥰😍👫
مادرشوهرت شهرستانه؟؟؟ ماشالله چه جوصله ای داری گلم من رفتنی یه ساعت بزور میشینم حس میکنم رو میخ نشس ...
اعصابم بهم ریخته ،حوصلمم سر رفته
خب دیگه امشب و بمون خونه غریبه که نیس احترام گذاشتی اومدی دیدنشون فردا برو
دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀
شوهرت سفره ؟ اشتباه کروی اومدی هیچ وقت بدون شوهرت نرو و حتی با شوهرتم شب نخواب
حق با توعه ،ولی پر توقع ان،اومدم شهر خودمون رام دوره باهاشون نه شوهرم خونه خودمونه