2777
2789
انشالله که شما هم باردار بشی به زودی

ممنون دعا کنید یعنی میشه اخه کمردردهم ندارم من کلا علایم بارداری ندارم سر. دوتابارداری نداشتم ارزوبه دل موندم یه ویار حالت تهوعه ایی اما دریغ که نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واینکه من برا معاینه ک رفته بودم پیش دکترزنان گف خیلی باید مواظب باشین چون رحمت یکم پایین تره واحتمال اینکه زود باردار بشی زیاده ب همسرم ک گفتم گف نه بابا اینجوری میگن ک تونامزدی رابطه نداشته باشیم واینا بنظرتون حرفش میتونه درست باشه

واینکه من برا معاینه ک رفته بودم پیش دکترزنان گف خیلی باید مواظب باشین چون رحمت یکم پایین تره واحتما ...

اره گلم سخت پیش میاد وردوامادگی داشته باشید زودبگیره فک میکنی زودبچه دارشدن بهتر تاالان اعصاب دلری هرچه سن بیشترشه ادم تحملش کمترمیشه

اره گلم سخت پیش میاد وردوامادگی داشته باشید زودبگیره فک میکنی زودبچه دارشدن بهتر تاالان اعصاب دلری ه ...

اخه ب سختیاش ک فکر میکنم خیلی میترسم همش فکر میکنم نتونم اونجور ک باید بهش برسم ومادر خوبی باشم میخواستم دوسه سال دیگه بیارم اما چون قرص جلوگیری حالمو بد میکنه همسرم هم کاندوم استفاده نمیکنه نمیدونم چیکارکنم

اخه ب سختیاش ک فکر میکنم خیلی میترسم همش فکر میکنم نتونم اونجور ک باید بهش برسم ومادر خوبی باشم میخو ...

عزیزم نترس منم دست تنهاتوشهرغریبم بخدافسم امروزواکسنشوزدم سینم تودهنشه خوابیده تازه یکسالش شده اگه مشکل خاصی نداری بیار شوهرت کمک احوالته غمت نباشه چه الان چه چندسال بعد بچه مشکلات خاص خودشو داره توهم صددرصدمادری خوبی میشی همه مادرها باتمام وجود بچشنو دوست دارن فقط اینم بگم باشوهرت حرف بزن بگو بچه گریه داره جیغ داد بیداد مینه و....اهه شوهرمن تایه خورده پسرم داد میزنه بهش میگه خروس من ناراحت میشم

عزیزم نترس منم دست تنهاتوشهرغریبم بخدافسم امروزواکسنشوزدم سینم تودهنشه خوابیده تازه یکسالش شده اگه م ...

اره درسته چه الان چه دوسال دیگه بچه سختی های خودشوداره بعدبی بی مثبت بود باهاش حرف میزنم وبهش میگم مرسی عزیزم یکم حالم بهترشد