2777
2789
فیل تر شکن باید فعال باشه فقط

برای من فعال بود ولی بازنوشته بود کشور شمامحدودیت دار😑

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از طریق گوگل برو نصب کن

سنت رو باید بالای هیجده وارد کنی وگرنه نصب نمیشه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
باید ببری موبایلیا برات نصب کنن البته من خودم نصبش کردم ولی باید حتما با فی.لتر شکن بری ایمیل معتبر ...

اوووففف قبلا داشتم یادم نمیاد چجوری دان کردم اما پاک شدن برام برنامه هام

چ سایتی عزیزم

نام نرم افزارو بنویس سرچ کن 

اسم سایتش ویادم نیس 

من خودمم نصب ککردم 

فقط باهاش یذره کلنجاربرو💪

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
اوووففف قبلا داشتم یادم نمیاد چجوری دان کردم اما پاک شدن برام برنامه هام

منم خیلی وقته دارمش دقیقا مراحلش یادم نیست ولی از گوگل بزن دانلود برنامه اسنپ چت خودش سایتایی که لینکش هست رو میاره

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)