2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منو همسرم دیروز عقد کردیم، خیلی وقته میشناسمش، خیلی آقاست و خیلی هم دوسش دارم خداروشکر 

دیشب برای اولین بار خونمون موند و دوست داشت که از همون شب اول خیلی راحت باشیم باهم... من اما خیلی خیلی سختم بود و بازهم تا جایی که تونستم به حرفش گوش کردم، اما آخر بازهم نتونستم راضی اش کنم و بارها تکرار کرد دیشب که چرا راحت ارتباط نمیگیری بامن و مگه دوستم نداری؟ 

خیلی سردرگمم حس میکنم نباید اینقدر از خودم و عقایدم بگذرم و از طرفی هم خیلی دوسش دارم

باهاش صحبت کن و بگو خانم ها با اقایون فرق نیکنن و باید ذهنشون اماده باشه.بگو تو هم دوست داری ولی بای ...

یکم باهاش صحبت کردم، گفتم من نمیتونم اینقدر سریع همراهت باشم، گفتم من خیلی آشنا نیستم کلا میگه منم ازدواج اولمه 😏😉 اگه دوستم داری همراهم باش و گوش کن به حرفم

یکم باهاش صحبت کردم، گفتم من نمیتونم اینقدر سریع همراهت باشم، گفتم من خیلی آشنا نیستم کلا میگه منم ا ...

منظورم اینه براش شرایط خودتو توضیح بده کاملا و همزمان بهش بفهمون ک دوست داری این کارو.چون بعضی مردا فکر میکنن زنشون از بحاظ جنسی سرده خیلی ناراحت میشن اول ازدواج یا عقد.

منظورم اینه براش شرایط خودتو توضیح بده کاملا و همزمان بهش بفهمون ک دوست داری این کارو.چون بعضی مردا ...

گفتم اینارو

گفتم بهش منم دوست دارم اینکه باهم باشیم، منم خوشم میاد اما الان خیلی سختمه یهو اون حایلی که بینمون بوده رو بشکنم، کم کم اینکار رو میکنم اما حالا خیلی سخته

میگه برای من سنگینه هی بهت بگم، به من بر میخوره 

سعی کن همراه شی من با شوهرم دوست بودم دوران نامزدی باهاش راه اومدم تا حدودی ولی عقد خیلی راحتتر شدیم

دیگه الان شوهرته یکم نرم تر برخورد کن تا نرنجه اتفاقا علاقه بیشترم میشه

❤️ ‏قسمت بشه كنارش درگير آرامش بشيد ❤️