2777
2789
عنوان

بچه بی پدر😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1421 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بچس. گناه داره. چیزی نمیفهمه. مامانش باید جمعش کنه. 

مامانش ک از خداشهه  اینجا باشه چون بشدت شیطونه ماشالله

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

مثلا بهش بگو بیا خونمونو تمیز کنیم دایی بیا ببینه شاد بشه یا بگو بیا موهای منو شونه کن خوشگل شم.اتفاقا لجبازا قلبا مهربونن.هرچی بجنگی ب ضرر خودته پس سنگ بزرگی ک نمیشه برش داشت زیر سایش بشین.

پدر،بی تکرارم!جاودانه بمان برایم😍😘
خودت میگی یتیمه   پس نمیشه بهش سخت گرفت  چاره اش رفتن از اون خونه است  یا حداقل هر ...

خیلی خوبه ها حرف گوش کنه و اینا 

اما همه اینا تا وقتیه ک داییش نیست وقتی شوهرم میاد خونه کلا بچه پر و بال میگیره 

هرکاری ک فکرشو میکنی انجام میده و از کنترل خارج میشه 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
مامانش ک از خداشهه  اینجا باشه چون بشدت شیطونه ماشالله

شما اکرم میخوای بفهمونی که از اومدن ناراحتی با بچه اخم نکن. دعواش نکن. گناه داره. خیلی آروم ‌منطقی با مادر وخواهر شوهرت صحبت کن. اونم اگر شوهرت باهاشون حرف بزنه خیلی بهتره. 

خدا پدرشو بیامرزه ولی دلیل نمیشه چون یتیمه ارباب بقیه محسوب بشه دیگه , هر بچه ای نیاز به تربیت داره ...

مامانش اصن گوش نمیده تا اعتراض کنی میگ واب چه شانسی دارم من وای چه بخت بدی اخ هیچکی بچه منو دوسنداره

باهاش دوست شو زبانش بگیر چون اون فقط کمبود محبت و توجه داره.وقتی دوست داشته باشه مث موم میشه تو دستت

گلم خیلب بهش توجه میشه لوس شده ا۱ن گاهی غیر قابل کنترله 

همیشه پشت سر منو داییش گریه میکنه 😐

مامانش اصن گوش نمیده تا اعتراض کنی میگ واب چه شانسی دارم من وای چه بخت بدی اخ هیچکی بچه منو دوسنداره

بچه بی تقصیره مشکل از مادرشه , به نظرم توی همین کلینیک نی نی سایت مشکلت رو مطرح کن .

مادرشو شوهربدی از دستش راحت میشی    

ای خواهر کو خواستگار من حاضرم جهلزشم بدم😁

بچه که گناه داره، ولی مامانش یکم باید مراعات کنه، اگه میشه غیر مستقیم به مادرش یادآور بشین که بچه دا ...

چندین بار بمامانش گفتم 

میگم وقای علی میاد اینجا تو ام بیا بشین هم دور همیم تنها نیستی هم وقتی تو باشی ارومتره ولی  زیاد نمیاد