2777
2789
عنوان

بچه بی پدر😢

1421 بازدید | 61 پست

من با مادرشوهرم اینا زندگی میکنم تو یه حیاطیم  پسر خواهرشوهرم پدرش فوت کرده وابستگی شدیدی به همسرم داره 

ینی از دستسش عاصی شدم هی میاد میچسبه بما کل روز رو پیش ماعه 😢شبا هم تا وقتی ک بخاد بخابه اینجاست هیچکی هم حریفش نیست 

به پشتیبانی همسرم با همه میجنگه 

دیگه خسته شدم واقعا انقد رو تختم بپر بپر کرده ک یه پایه تختمو شکوندهبه همسرم اعتراض کردم و یکم جدی باهاش رفتار کرد این چندوقت یکم کمتر اومده 

خیلی هم رو رابطه ما خساسه ینی اگ بشینیم پیش هم دست همو بگیزیم جیغ و داد میکنه یا اگ من بگم امیر این کارو کن میگه نه داییی نکن نکن ۵ سالشه 

خلاصه ک کلی کفری ام 

گاهی لجم میگیره بهش تشر میرم اما واقعا دیگ صبرم سر اومده 

الان هی بپر بپر میکرد گفتم نکن بعد چپ چپ نگاش کردم تا پاشدم از تخت بیارمش پایین رفت خونشون منم درو قفل کردم یکم گریه  بعد اروم شد 

از اشکش میترسم 

خدا قهرش نیاد 

اما برام زندگی نذاشته خیلی لجبازه 

چیکار‌کنم؟

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

راستی تاچ گدشیمم شکونده گوشیم هنگه اگ دیر جواب دادم حمل بر بی احترامی نباشه

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت میگی یتیمه  

پس نمیشه بهش سخت گرفت 

چاره اش رفتن از اون خونه است 

یا حداقل هر وقت اومد شرطیش کن کار خوب کرد بهش پاداش بده 

یا بشین  باهاش کتاب بخون

گاهی وقت ها برای آرامش خودت هم که شده باید بچه بقیه رو تربیت کنی

دنیا اونقدرها جدی نیست   

خواهر شوهرت باید بفهمه  که نفهمه

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
کـــــــــــــتک , فقط کتک . بهترین راه حل ( کتک یواش البته , مثلا سیلی خیلی یواش و نرم   &nbs ...

وااای نه گناه داره

با چوب و چماق نگفتم بزننش که     تذکر بدن اگر خیلـــــی فضولی کرد و دست بردار نبود یه سیل ...

سیلی یواش    

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
ایشالا خداهیچ کسو بی پدر نکنه 

الهی امین 

بببین یه مادر ۰جوریه 

همونجوری بش میرسم من و همسرم براش پدره