2777
2789
عنوان

مادرشوهر

428 بازدید | 30 پست

اول میخوام تند تند تعریف کنم وبعد نظرتونو بخوام

من با شوهرم دوست بودم و خیلی همو دوس داریم سه ساله ازدواج کردیم وعقد هستیم

مادرشوهرم شوهرمو بی نهایت دوس داره چون تک پسره وفوق العاده سیاست داره و اکر حرف خودش نشه زمینو زمان رو بهم میدوزه

یه روز سر‌یع موضوعی من ناراحتی کردم ولی بااحترام بهشون کفتم گفتم من تو این سع سال این مشکلو داشتم ولی هیچوقت هیچی نکفتم  و الان دارم مطرح میکنم چون دگ خیلی ناراحتم

مادرشوهرم حق داد بهم و ارومم کرد فرداش زنک زد بهم

هرچی دلش خواست گفت

مثلا اینکع ما فکرنمیکردیم عروسمون یه روزی انقدر بد حجاب باشه (شوهرم با حجاب من مشکل نداره)

یا میگه ما خیلی از اخلاقای تورو نمیپسندیم ولی خب عروسمونی دگ چاره ای نیست میگیم ویزگیته

مثلا زنگ میزنه به من ک تمیزی داری میای اینجا ما مهمون داریم(درصورتی ک من به شیک پوشی توی دوتافامیل معروفم حتا خونه مادرشوهرمم ک میرم مهمونم نباشه خونشون با کفش پاشنه دار و لباسای مهمونی‌میرم)یا میگه تو پسرمونو دوس داری اکر مثلا شوهرم دوروز نباشه منو ببینن بعدش میکن وای چقد اذیت شدی وای چقد لاغر شدی (درصورتی که من هیچ تغییری نکردم ها بعد خودشون میدونن شوهرم عاشقمه ها تورفتاراش و توکاراش مشخصه میخان منو مرص بدن)

شوهر من همش اینحاست همیشه ولی من هیچوقت بهش نمیگم بیاد حالا برگشته به من میکه چرا پسرم همش‌اونجاست تو میکشونیش خونتون گفتم نه خودش میاد حتا بیرونم هستم میکه اخرشب میام رفتی خونه بکو

میکه من یادمه توبزور به بهانه های مختلف میبردیش خونتون الان عادت کرده 

یه سری حرفای بی منطق‌و بی ادبی دیگه هم کرده نمیشه کفت چون طولانیه به من ک خوشی زده زیر دلت و از این حرفا 

مثلا لیزر رفتم میگفت تو بچه دارنمیشی عردفعه منو میبینه میکه نازا شدی دگ 

باهمچین مادرشوهری باید چیکار کرد

اصلا دوسشون ندارم اصلاااااااااا

توهمه کار ما دخالت میکنن شوهرم اکر یکاری برام بکنه مسخرش میکنن 

اگرحرفی جز حرف اونا بشه مادرشوهرم خودشو میزنه به مریضی

دل خوشی‌ندارم ازش متنفر شدم وشوهرمم حقو بهم میده از‌طرفی نمیخوام رابطمونو خراب کنم باهاشون و موندم چیکار کنم

تو الان عقدی برا چی باید لیرز  رفتنتم بدونه؟؟

نگید بهشون چیزی

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عقد کن بری سر زندگیت!!  عقد که طولانی بشه همه خسته می شن و بی خودی به هم گیر می دن!!!

آدم کنار میاد کنار میاد کنار میاد! یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد! از همون کنار میزاره میره!!!!!!😖😖

نرو اصلا نحرف اصلا تامام من برم تاپیکای بعدی نیاز دارن بهم

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

شوهرمنم مثل توتک پسره ی چیزایش خوبه ی چیزایش بده مثلا عقدشون اینه من پسرشونوبردام من محلشون نمیدم ولی خوب پشت شرم حرف میزنن مخصوصا مامانش دروغ ی چیزایی میگه یا انتظارداره من پسرموهرروز ببرم خونشون

بگو اگه خیلی علاقمند پسرت بودی زنش نمیدادی تا ور دلت باشه یا بگو حتما خونه ما بهش بیشتر خوش میگذره که میاد اونجا . 

ای که از کوچه معشوقه ما میگذری  بر حذر باش که سر میشکند دیوارش....
هيچى  محل نده رسمى باش كم برو و بيا به شوهرتم شكايت نكن هميشه خوبيشونو بگو كه اونا بدگوييتو ...

سیاستشون زیاده  شوهرم فکر میکنه خیلییی منو دوس دارن وقتی براش میگم میکه چرا جاوی من اینطوری میکن میگم از سیاستشونه

شوهرم خداروشکر هم پشت منه میکه تودهنشون هم بزنی‌من پشت تو میمونم ولی خب به هرحال خانوادشه وقتی باهاشون مشکل دارم میفهمم شوهرمم یکم بهم ریخته اس