2777
2789
عنوان

چه کاریه میکنین آخه:/اسیر شدیم ازدستتون😂🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 70 پست
چون مورد اولی و سومی هستم پس نظری نمیدم😐

احسنت غیر اینو هم بگی دمت گرم 😂😑

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مورد دومی هستم باز هم به توچه 

لایک داری مورد دومی😂

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩
من مامانمو و زن عموم و یکی از عمه هام تو سایتن😁هیچ کدومم از هم خبر نداریم

چطوری شناسایی کردی؟ من دختر خاله مو فهمیدم تا اومدم نگاه تاپیک هاش کنم ترکید😐

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
مثلا اگر دو عمه داری بگو پنج تا دارم  یا اگر خواهر داری بگو من تک فرزندم  خلاصه گمراهشون ...

ها گرفتم چی میگی 😂

کلا از مسایل خانوادگی بگین خانم ش_م

با خانم ص_ر 

هزارتا غیب کردن 😑😂

من مامانمو و زن عموم و یکی از عمه هام تو سایتن😁هیچ کدومم از هم خبر نداریم

نکنه من زن عموت باشم ؛؟!😐😂

کلا اینجا یا دردودل نکن یا با جزییات نگو  چون بالاخره آدم تیز زیاده  الان همین جمله ات ک ...

نه در این حد تیز نیست آخه😂

اب از سرمون گذشته خدایی کلا دیوار حاشا بلنده 😂

چطوری شناسایی کردی؟ من دختر خاله مو فهمیدم تا اومدم نگاه تاپیک هاش کنم ترکید😐

فقط زن عموم شناسایی کردم اونم از رو تختیش😂بقیشونو نه😑😑اونا هم امیدوارم منو نه😁

زندگی با تو چقدر قشنگه پــریناز😂🐾