2777
2789

یا تایپک نذار 

یا گذاشتی هی چرا میای میگی گذارش بزنیم آخه:|

چه هدفی پشت اینه؟!⁦(●__●)⁩

جواب_حضار_محترم_سایت# نی نی :|

اولی :دلش میخواد به توچه:|

دومی ما گذارش می‌زنیم تو چرا شور میزنی :|

سومی :مگه براعمته که ناراحتی :|

چهارمی: ارث بابات که نیست کچل:|

چهارمی : مورد اولی هستم با مورد سومی موافقم 

به تو چه همچنان:|

پنجمی: خوشش میاد حال می‌کنه تورو سننه⁦(●__●)

شیشمی:مورد سومی هستم لایک به وجودت مورد اولی وچهارمی :/

هفتمی : نی نی یار حذف می‌کنه دلم میخاد بگم گذارش بزنن فضولی:|

هشتمی  : مورد اولی و سومی هستم عاشقتم مورد شیشمی وسومی ⁦(●__●)⁩⁩

نتیجه:هرجوابی غیر اینا بود در خدمتم😂🤧

برام سواله بهم ندارین خب😂

⁦(●__●)⁩

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

😐

بچه کع بودم تو مدرسه بغل دستیم صدتومن گم کرده بود گریه میکرد دلم سوخت صدتومن هفتگیمو یواشکی از کیفم درآوردم انداختم زیر..معلم بعدکلاس منو نگه داشت بهم گفت دیدم پولشو از تو کیفت درآوردی انداختی زیرمیز..هر چقد توضیح دادم باورش نشد..بغل دستیم جاشو عوض کرد..همه م بهم گفتن دزد..:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذارش نه گزارش

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
گذارش نه گزارش

جزییات و بیخیال گوشیه پیش نویس داره هرچی میخاد میزنه گاهی 😂😑😐

هیچ وقت تو دنیای مجازی غصه خوشبختی دیگران رو نخور اون اگه خوشبخت بود اون گوشی کوفتی از دستش میوفتاد😒خوشبختی به گفتن نیست به حس کردنه・_・;)⁩

اون موقع شرایطش بد بوده راهنمایی میخواسته الان میخواد پاک شه کسی نشناستش

کسی اینجا شناخته یا مشکوک به آشنا بودن دراومده

بنده کاربر قدیمی نیستم.دیگه حداکثرش یه سال ، خواننده خاموش هم حساب کنیم یه سال و نیم🤣لاکچری نیستم.به ارواح جدم نیستی درحدم هم نمیتونم بگم ، نمیتونم از اون بندگان خدابیامرز مایه بذارم ، ریپلای بکن ریپلای میکنم ولی مودبانه ، لطفا انتقام گرسنگی و اعصاب خراب و شوهر بد و گریه بچتون رو از بنده نگیرید ، تفاوت فرهنگ و عقیده و ...داریم مودبانه بحث کن بنده از اینور گوشی نمیتونم به شما صدمه بزنم تو هم هرقد جیغ بزنی صداش به من نمیرسه حداکثر مرورگرم میبندم میرم سر یکار دیگه پس خواهشا به اعصاب خودت رحم کن و مسلط باش....باشد که زین پس دوستان خوبی برای هم باشیم اینجا😘
😂😂😂😂😂

😂😂😂😂

جزییات و بیخیال گوشیه پیش نویس داره هرچی میخاد میزنه گاهی 😂😑😐

میخاد هم نه میخواد فرزندم 😹😹

از روی غلط املایی هات ۵ بار بنویس تحویل بده

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اون موقع شرایطش بد بوده راهنمایی میخواسته الان میخواد پاک شه کسی نشناستش کسی اینجا شناخته یا مشکوک ...

چه باحال یعنی آشنا هاشونم توسایتن؟!؟

میخاد هم نه میخواد فرزندم 😹😹 از روی غلط املایی هات ۵ بار بنویس تحویل بده

چشم شما فقط امر کن 😂😂😂

گذارش نه ، گزارش

چشم گذارش⁦(●__●)⁩