2777
2789
عنوان

خیانت

872 بازدید | 24 پست

سلام ،لطفا توهین نکنین 

من بارها از شوهرم خیانت دیدم هربار کوتاه اومدم ،قسم خوردکه دیگه تکرار نکنه ولی یه چند روزه بازهم فهمیدم داره یه کارهایی میکنه.

اخرین بار بهش گفتم اگر خیانت کردی من هم همین کار رو خواهم کرد ...ولی حرفم را باورنکرد،بازهم کار خودش را کرد الان دنبال اینم که کارش راتلافی بکنم ،بخدا اگر بخام خیانت بکنم شرایط هست ولی به خاطر عشقم به زندگیم نکردم ،اما،،اما این دفعه واقعا انجام میدهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها جون هرکسی دوست دارین واسه تاپیک اخرم گزارش بزنیدددد دعاتون میکنم ایشالا حاجت روا بشید 😭😭😭🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

تلافی ببخشیدا احمقانه ترین کاره اگر عاشقشی ببینید کمبود زندگی کجاست برو مشاور خودت اروم شو به نقطه ضعفای زندگیت ففکر کن بعدا شوهرتم ببر مشاوره باهاش صحبت کن حرفای دلتو صادقانه بزن اخه اگر شما هم خیانت کنی پس با همسرتون که کار اشتباه میکنه چ فرقی دارید؟زندگیتونو بسازید نه نابود کنید

جداشوعزیزم این مردارزششونداره چراشخصیت وارزش خودتوپایین بیاری بااین کارامهرتوبزاراجراا حالش بیادسرجاش

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

عزیزم مقابل به مثل در این مورد مزخرف رهاش کن اگر همسرت اینجوری بعضی ها از نظر روانی مشکل دارن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

عزیز من طلاق بگیر چرا خودت رو خراب میکنی و این که حکم خیانت برای شما سنگ ساره 

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

خیانت با خیانت جواب نمیدن برو مهرت بذار اجرا .اگه همه بخوان این کارو کنن که سنگ رو سنگ بند نمیشه.به خاطر اون گناه نکن ارزش نداره.اگه ول نمیکنه تو ولش کن برو دنبال یه زندگی جدید.مدرک بدی دستش فردا اون یه چیزیم طلبکار میشه و حکمت سنگسار میشه حواست باشه به عواقب کارت خواهرم

خوشحالی یعنی ....