2777
2789
عنوان

عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 37 پست
منم یک سال خورده ای عقد بودم دوشنبه و ۵ شنبه میرفتم یعنی شوهرم میبرد الانم سه سال خونه خودمم فقط ۵ ش ...

من هفته ای یبار‌ دوهفته یبار میرم زنگ اصلا نمیزنم تا زنک بزنن دعوتم کنم

اتفاقا خیلی شامی هستن چرا زنک نمیزنی‌ولی انقد مادرشوهرم  رو دوس ندارم و ازش متنفرم اصلا دلم نمیاد زنک بزنم

برام دغدغه شده اگر‌زباد بیاد چیکارش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هفته ای یبار‌ دوهفته یبار میرم زنگ اصلا نمیزنم تا زنک بزنن دعوتم کنم اتفاقا خیلی شامی هستن چرا ز ...

من هفته ای یه بار زنگ میزنم حالشون میپرسم چون اونم زنگ میزنه یا بشنوه مریضم پیگیر میشه ولی وقتی تو میگی بدجنسه خب حق داری مطمعن باش خودش نمیاد چون رسمی برخورد کردی

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

از الان محل نده بهش بذا دوری کنه ازت

منکه تو خونه خود سگشم

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢

خودت دعوت کن تا هر وقت خواست نیاد 

مگه چیکار میکنه که بدجنس اومده به چشمت از کاراش بگو 

در نظر داشته باش اونم مادره و دوس داره خونه پسرش راحت بره

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

700 کیلومتر ازم دوره..سالی دو یا سه بار میاد شهر ما که اونم میره خونه باباش و ما میریم پیشش..نزدیک به دو ساله ازدواج کردیم بنده خدا فقط یکبار خونمون اومده.

اگر هم‌نزدیکم بود بدم‌ نمیومد هفته ای چندبار سر بزنه

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

بنظرمنم روندی بهتره ،مادرشوهرم چندباری باخودمون بیرون بردیم هردفعه هم من به همسرم گفتم که مادر وپدرت روهم ببریم حالا دیروز رفته بودیم دریا اومدیم کجاااااااااا بودید باحالت دعوا بعد میگه پسرم هرجامیره منم باید ببره😒

من که باهاش تو یه خونه ام 

برا امضات امیییینننن

کاش جواب مال منم خدا بده ک تو بارداری چقد اذیتم کرده الانم چپوراست نفرینش میکنه میگه دنیا نیاد

واقعانم نمیاد چون موقش داره میگذره و هیچ دردی ندارم😓

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢
بگید زیاد بیرون میرید بگید فقط روزای خاصی خونه هست

امضات کیو میگی؟ 

شوهرم پشت منه ولی‌ خب کدوم مردی روش میشه به مامانش‌بگع خونم نیا؟

رک که نباید بگه نیا😀 جوری برخورد کنه که کمتر بیان و فضولی نکنن.

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.