2777
2789
عنوان

عروسی

406 بازدید | 37 پست

بچه هایی ک عروسی‌کرذین 

من مادرشوهرم خیلی بدجنسه ولی جون شوهرمو دوس دارم اصلا باهاش دعوا نمیکنم و اونم خیلیییییییی اذیت میکنه

حالا من عقدم میخوام ببینم وقتی برم خونه خودمون چیکار کنم ک خیلی نیاد خونمون  بمونه 

اونایی ک عروسی کردین تحربه هاتونو بگین اولا جقد میومدن الان جقد میان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولا هر روز میومد پدر شوهرم دید قشنگ داره زندگیمو بهم سمزنه 6 ماه یه با. میاد اونم اگه دعوتش کنم

چند بارم اومد در باز نکردم دیگه نیومد 😂😂😂

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

من مادرشوهرم ب شوخی گفت هر روز میام بهتون سر میزنم (البته هرروز بیاد مشکلی ندارم چون ادم خوبیه)

شوهرم در جواب گفت چ خبره هر روز مگه اش گذاشتیم😆😆😆

بیچاره جا خورد گفت بخدا شوخی کردم

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡
اولا هر روز میومد پدر شوهرم دید قشنگ داره زندگیمو بهم سمزنه 6 ماه یه با. میاد اونم اگه دعوتش کنم چن ...

من رفتارای اینطوری خیلی بلدم درباز نکردن مهمونی دارم میرم کلاس دارم فلانو الو بل ک نیاد ولی دوس ندارم با برخورد بد کمتر رفت و امد داشته باشن

من از اول رو ندادم ،خونشون مثل مهمون رفتم و باهاشون خودمونی نشدم، یه بارم شوهرم تذکر داد بهشون

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
من مادر شوهرم شکر خدا خوبه  دعوت نمیکنم ولی ماهی یکبار خودش میاد

من الان نزدیک به سه ساله عقدم ولی همیسه با دعوت خونشون زفتم

فکرکنم همونطور ک اونا منو دعوت میکنن منم باید دعوتشون کنم

من از اول رو ندادم ،خونشون مثل مهمون رفتم و باهاشون خودمونی نشدم، یه بارم شوهرم تذکر داد بهشون

منم همینطورم میکم الان نزدیک سه ساله عقدم ولی خب همیشه با دعوت زفتم خونشون و خیلی صمیمی‌ نمیشم باهاشون ن خشک باشم ولی گرمم نیستم

استرس دارم عروسی کنم زیاد بیاد برع

اخه دخالت میکنه و فضوله و خیلیم بیشعوره

من الان نزدیک به سه ساله عقدم ولی همیسه با دعوت خونشون زفتم فکرکنم همونطور ک اونا منو دعوت میکنن من ...

منم یک سال خورده ای عقد بودم دوشنبه و ۵ شنبه میرفتم یعنی شوهرم میبرد الانم سه سال خونه خودمم فقط ۵ شنبه ها میریم مادرشوهرمم ماهی یک بار خودش میاد و گاها هم  دعوت میکنم ولی مثلا ماه رمضونی یا چیزی باشه دعوت کنم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
منم همینطورم میکم الان نزدیک سه ساله عقدم ولی خب همیشه با دعوت زفتم خونشون و خیلی صمیمی‌ نمیشم باهاش ...

اگه شوهرت باهات هماهنگ باشه کاری نمیتونه کنه

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.