2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خودم A7دارم و خیلی راضیم 

منم‌گرفتم ولی دودلم خیلی...میگم کاش ۵۰ برمیداشتم...

میشه بپرسم چن وقته داریو چقد گرفی

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

هیچ کدوم 🤨

فقط Huawei مدل y7

هم قیمتش مناسبه هم همه ی امکانانت سامسونگ روانجام میده. 

سامسونگ فقط پول مارکشو میگیره درحال که با نصف همین قیمت هم میشه بهترین گوشی خرید. 

♦️نظره هرکسی برای خودش محترمه♦️                      🚫توهین و تمسخر فقط بخاطر نظر ممنوع 🚫
من اردیبهشت ماه امسال گرفتم 4تومن دادم  شما چی؟

من تازه گرفتن3500🤔البته الان قیمتای گوشی نسبت ب اردیبهشت افت داشته.....ی شهر دیگه داداشم قزمت گرف ۳۷۰۰

هیچ کدوم 🤨 فقط Huawei مدل y7 هم قیمتش مناسبه هم همه ی امکانانت سامسونگ روانجام میده.  سامسو ...

چقده قیمتش 🤨

من A70خریدم.  ولی کلا از برند هواووی خوشم میاد با پولی که یکماه قبل دادم پنج و خرده ای دادم میتونستم یه هواووی توپ بگیرم

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
من A70خریدم.  ولی کلا از برند هواووی خوشم میاد با پولی که یکماه قبل دادم پنج و خرده ای دادم میت ...

من خیلی ساله هواوی دارم...

دیگ خسته شدم 😞راستش زود خراب میشن 

من خیلی ساله هواوی دارم... دیگ خسته شدم 😞راستش زود خراب میشن 

من A70گرفتم همه چیش عالیه ولی دوست داشتم دوربینش بهتر بود. اگر پول داری بیشتر از سری اس بخر. 

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
من A70گرفتم همه چیش عالیه ولی دوست داشتم دوربینش بهتر بود. اگر پول داری بیشتر از سری اس بخر. 

ن پول ناااارم 😭براهمین بین a7وa50 موندم