2777
2789
عنوان

هر چی میکشیم از بی پولی هست خوش به حال مرفه های بی درد

| مشاهده متن کامل بحث + 1025 بازدید | 70 پست
نمیشه بری خونه مامانت یا فامیلاتون ؟؟

نه دیگه کجا برم.اینکه مادرشوهره اینه بقیه که دیگه هیچی.روم نمیشه اصلا برم.خونه مادرم نمیتونم برم.برم زندگیم رو هواس.انقد دخالت میکنه 

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .

کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛

که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهایِ خوب در راه اند ،

که حالِ همه مان خوب خواهد شد ...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

صب به شوهرم  گفتم یه ترازو برام بخر میخوام رژیمو شروع  کنم  گفت با کدوم پول قسطام نزدیکه    منم ناراحت شدم رفتمتو خودم شوهرم اومد سر به سرم گذاشت و هی شوخی کرد    ببین چقد بدبختم یه ترازو نمیتونم داشته باشم

هرکدوممون یجور از بی پولی میکشیم

عه ندیدم کم میام 

چرا کم؟ اوضاع کار خوبه؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
حوصله اینجارو ندارم کلا حوصله خودمم ندارم

حال بد دست خود آدم نیست

ولی ادامه پیداکردن دست خود آدمه

همت کن حال خودتو خوب کن عزیزم 

اگه کمکی هم ازم برمیاد بگو❤️

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

هیچ چیزی بهتر از سلامتی نیس بخدا.تایه جاییت درد میکنه تایه کسیو میبینی مریضه تمام فکرو ذکرت میره به اینکه سلامتی ازهمه مهمتره

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘

خیلی ناراحت شدم برات 

کجایی؟تهرانی؟

اگه تهرانی بیا خونه من قدمت رو چشم

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍

بچه ها مادرشوهر ایشون را هم سرزنش نکنید 

واقعا من مورد مشابه را در نزدبکان خودم دیدم 

مادرها هم پیر شدند دیگه و نیاز به ارامش و تنهایی دارند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»