2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم هرسال خودم میپزم بعدم تو یه پلاستیک بزرگ میکنم میذارم فریزر،،دم دستی هرسری یه شیشه پر میکنم

رب جوریه که یخ نمیزنه راحت از تو پلاستیک برداشته میشه همیشه هم تازه ست

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

منم هرسال خودم میپزم بعدم تو یه پلاستیک بزرگ میکنم میذارم فریزر،،دم دستی هرسری یه شیشه پر میکنم رب ...

متاسفانه فریزر من جا نداره وگرنه حتما اینکار میکردم سه تا شیشه بزرگ دارم نمیشه تو اونا ریخت؟؟؟

متاسفانه فریزر من جا نداره وگرنه حتما اینکار میکردم سه تا شیشه بزرگ دارم نمیشه تو اونا ریخت؟؟؟

الان که هواسرده شیشه ها رو بیرون تو حیاطی تراسی جاییم بذاری خراب نمیشه

ورود سگ و امریکایی به خلیج فارس ممنوع .. این بهای درافتادن با " قدرت " است ✌😎.. رهبر و فرماندهان ما در میدان شهید شدند نه در فرار و در جزیره موریس .....شب قدر حیاتبخش 😍خدایا شکرت 🤗 لبیک یا خامنه ای 🥰✌نظام که هیچ شعارامونم حتی عوض نشدن 😌 خدایا تقاص وطنم را از بی وطن ها بگیر😔...........#رقص_سوسکها

عزیزم توی شیشه بریزید بعد شیشه هارو تو آب بجوشنید هواش خارج میشه

من دوساله با این روش کلی رب نگه داشتم هیچیشم نشده

لازمم نیست تو یخچال بذاری،من تو کابینت نگه میدارم

با این روش کنسرو میشه دیگه هرچی بمونه هیچی نمیشه

خدایا شکرت... برای دستان کوچکی که خبر از بزرگی تو دارد ...🤱🏻
2823
2791
2779
2792