2777
2789
عنوان

عکس لباس مجلسی .....بدو بدو بدو

| مشاهده متن کامل بحث + 95310 بازدید | 1387 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوست های گلم ... خیلی عکس های قشنگی گذاشتید ... ممنون از همه مخصوصا صاحب تاپیک
من این روزا خیلی دنبال مدل مانتو هستم برای عید ... البته چون الان ماه 9 هستم باید مدلی پیدا کنم که هم راحت باشه ،چون یکم چاق شدم و معلوم نیست تاعید لاغر بشم.. هم برای شیر دادن و .... مناسب باشه
اگه از شما دوستان کسی مدلی داره لطفا بزاره
ممنون
«اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»
با سلام و با اجازه ممنون میشم که یه سری هم به من بزنین http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=860520&PageNumber=1
ذهن های بزرگ درباره ایده ها صحبت میکنند ذهن های متوسط درباره رویدادها حرف میزندد ذهن های کوچک درباره دیگران میگویند.............. ((((یه جایی خوندم اگه مشکلات زیادی بر سر راهتون قرار گرفت سیل صلوات راه بندازین.همانگونه که سیل همه چیز پیش رویش را میشوید و میبرد صلوات هم مشکلات را میبرد.لطفا برام سیل صلوات راه بندازین)))))))
2790
2778
2791
2779
2792