2777
2789
عنوان

بیبی!!

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سه روز از پری گذشت بی بی گذاشتم منفی بود شما چند روز گذشته بود گذاشتی!؟

من نامنظمم! اگ سیکلم 35 روزه باشه امروز باید پری میومد ولی اصا حالت اینک الان پری میاد ندارم... 

به لحظه ها وابسته نشو چه خوب چه بد میگذره(:
من نامنظمم! اگ سیکلم 35 روزه باشه امروز باید پری میومد ولی اصا حالت اینک الان پری میاد ندارم...  ...

من یک هفته قبل از پری حتما لک میبینم و میفهمم دارم پری میشم. اما این ماه که ۱۶ باید پری شم اصلا لک ندارم

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
[QUOTE=110680233]من نامنظمم! اگ سیکلم 35 روزه باشه امروز باید پری میومد ولی اصا حالت اینک الان پری م ...

سه روز پشت سر هم دل درد کمر درد شدید داشتم بعدش خوب شدم .. سینم ورم کرده و بزرگ شده یکمم درد میکنه،تکرر ادرار دارم و نفخ دارم

چقد مونده تا پری؟

۴ یا ۵ روز مونده . انقد هول بودم رفتم بی بی گرفتم زدم منفی شد. اصلا تحمل صبر کردن ندارم. این ماه اینطور شدما 

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
۴ یا ۵ روز مونده . انقد هول بودم رفتم بی بی گرفتم زدم منفی شد. اصلا تحمل صبر کردن ندارم. این ماه این ...

بزا خداقل دو روز از وقتت بگذره عزیزم

واتساپ گروه اقدامی زدیم اگ خاسی لینکشو برات بفرستم 20 نفر خانوم هستیم تجربه به هم میدیم انرژی مثبت میدیم الان چن نفر باردارن چن نفر اقدامن بیا خوش میگذره

بزا خداقل دو روز از وقتت بگذره عزیزم واتساپ گروه اقدامی زدیم اگ خاسی لینکشو برات بفرستم 20 نفر خانو ...

اره بفرست دوس دارم بیام. با هیچکس جز شماها ک مثل همیم نمیشه درد و دل کرد

بزا خداقل دو روز از وقتت بگذره عزیزم واتساپ گروه اقدامی زدیم اگ خاسی لینکشو برات بفرستم 20 نفر خانو ...

هروقت اومدی واسم آیدی یا لینک بده منم بیام

عزیزم لینک عوض شده ب مدیرش پیام دادم در اصرع وقت برات میفرسم

باشه مرسی فدات