2777
2789

فقط سونو.من الان نوبت دارم تو مطبم.بین ۱۶تا ۱۹هفته باید بری 

نه ماه زمان درازی که در انتظار تولد نی نی کوچولو برای هر مادری صرف میشود ، نه ماه پر از دلشوره های شیرین و لحظه شماری برای ورود مهمانی عزیز به جمع گرم خانواده . و چه خوش است این انتظار!!!😻

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خانمی من چهار روز قبل وقتی دوازده هفته و چهار روز بودم رفتم ان تی . سونوگراف اول گفت 2.1 بعد که چندبار نگاه کرد گفت 2 و نوشت 2. هم تو گوشیش سرچ کرد هم با دستگاه مقایسه کرد گفت خوبه تا سه طبیعیه. فقط گفت ازمایشش رو هم حتما بگیرید.من 34 سالمه دوستان.

امروز سونو رو بردم متخصص نشون دادم واسم تست dna نوشت . ولی هزینه اش میگن بالای دو میلیونه چه کنم. 

خدایا هزار مرتبه شکرت   
واسه چی اخه اره هزینه اش دومیلیونه ولی 2 که مشکلی نداره تا2ونیم خوبه

دکترش کلا خودش استرسیه . چون کارش نسبت به بقیه بهتر بود و فامیل هست رفتم.از وقتی گفت گرریه ام گرفته. اخه ما تو فامیل اصلا و اصلا مشکل نداشتیم که.

همون روزش فوری به زن داداشمم که متخصص زنانه زنگ زدم گفت 2 خوبه . تا دو و نیم طبیعیه فقط جواب ازمایش رو بگیر حتما.

خدایا هزار مرتبه شکرت   
خانمی من چهار روز قبل وقتی دوازده هفته و چهار روز بودم رفتم ان تی . سونوگراف اول گفت 2.1 بعد که چندب ...

عزیزم شمابخاطره سن بایدبدی البته چیزی نیس نگران نباش احتمال های غربالگری هم خواستی بده تابراا توضیح بدم بالای 30 سال بهشون میگن انجام بدن یاازمایش خونه یاامینوسنتز که فک میکنم برای شماسل فری یاهمون خون رونوشتن خیلی دقیق هم هس جنسیت بچه هم مینویسه حتی ولی ntمشکلی نداشته تازه حتی اونایی هم که بالاتراز 2ونیم بودن این ازمایش رودادن ولی مشکلی نبوده مثلاعواملی مثل سن مادر سابقه خانوادگی وازدواج فامیلی پدرومادر یانزدیکان درجه 1 میگن تاثیر داره ولی بازم اونجور نیست که بخوایی نگران شی ایناهمه احتمال وقطع ب یقین نیس ولی ب نظرم اگه نگرانی واسترس داری بده ازمایشوچون خیالت راحت میشه این ازمایش برای سندرم های کروموزمه ولی ازمایشه دقیقیه خیالت راحت انشالله چیزی نیس

دکترش کلا خودش استرسیه . چون کارش نسبت به بقیه بهتر بود و فامیل هست رفتم.از وقتی گفت گرریه ام گرفته. ...

حالتودرک میکنم واقعا حس بدیه دکترا جدیدا اینجور شدن حتی اونایی که سن زیر30سال دارن هم ی دلیلی پیدامیکنن بفرستن این برای اینه خودشون مطمئن شن وهیچ دلیلی روقبول نمیکنن چون ب کارشون مطمئن نیستن واین وسط فقط مادربایداسترس وناراحتی بکشه حالاشمابرای راحتی خودت میدونم باوضع الان خیلی هزینه بالاییه ولی ی جوری ازکسی قرض بگیر بده خودتوازاسترس راحت کن چون استرس تاثیر مستقیم روی همه وضعیت جنین داره