2777
2789
عنوان

کارم

130 بازدید | 10 پست

من قبلا یه کار خوب با موقعیت شغلی خوب داشتم  اما بعد ازدواج به خاطر مشکلاتم و البته شاید تصمیمات اشتباه شایدم درست که پر اون زمان گرفتم شغلم رو گذاشتم کنار الان از. تو خونه موندن اصلا احساس خوبی ندارم از کارایه تکراری احساس بی هدفی و پثچی بهم دست میده گاهی اوقات زنهایه دیگه رو میبینم احساس میکنم بی عرضه ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا عرضه نداشتی کارت رو نگه داری

من هم دارم بیعرضگی میکنم میخواستم بعداز مرخصی زایمان دیگه برنگردم سرکار اما برمیگردم

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 

منم ۷ سال سابقه یه شغل دولتی با حقوق بالا دارم. بعد از بارداری استعفا دادم. گاهی پشیمون پشیمون پیشم ولی میدونم برای بچه م بهترین حالته. خودم از ۳ ماهگی تو مهد کودک بودم به خاطر شغل مامانم. واقعا اگه از نظر مالی اوکی هستی بهترین کار همینه. چیه حودمون و بیرون خونه با این دور از جون زبون نفهم ها پیر کنیم به بچه مون و همسرمون هیچی نداشته باشیم بدیم 

منم ۷ سال سابقه یه شغل دولتی با حقوق بالا دارم. بعد از بارداری استعفا دادم. گاهی پشیمون پشیمون پیشم ...

منم به خاطر این مسایل گذاشتم کنار اره واقعا راست میگی ادم با هزارتا ادم زبون نفهم باید سرو کله بزنه انرژی واسه خونه نداری