2777
2789

من نمیدونم خوبن یا بد هستن،اصلا آگاهی ندارم فقط شنیدم کلینیک فاطمه الزهرا توی شهرری مختص عمل بینیه و ۴ میلیون هم میگیره.اگه میخوای یه سر بزن،همه چی رو هم بپرس.من همیشه یه ترس دارم از عمل بینی،اونم بیهوشیشه،هرجا میری مطمئن باش دکتر بیهوشی بالای سرته و مواد تاریخ گذشته استفاده نکنن واسه عمل.یکی از اقوام بیست سال پیش توی یکی از بیمارستانای خصوصی فقط و فقط بخاطر مواد بیهوشی تاریخ گذشته دیگه بعد عمل بهوش نیومد.تازه یه دنیا هم خرج کرده بود و دکترشم خیلی عالی بود.در هرصورت توام بدون هیچ ارزونی بی حکمت نیس.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن قزوین 

تو ک قزوینی پانشی بری تهران عمل کنی

من زنداییم و خالم جفتشون اومدن قزوین عمل کردن عالییی شده بینیشون👌🏻

رشت و قزوین از بس اوضاع مماخا خرابه دکترا زیاد تجربه دارن🤣

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
ن اخ من خودم کوردم قزوینی نیسم 

اتفاقا منم کوردم کلی دارم میگم🤣😂

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
کجا و چقد هزینه‌کردن

میپرسم بهت میگم حتما

نه عزیزم منظورش با  سن بوده

اخ کارای عجیب میکنه منو اون وقتی قهر میکنیم پس ام میدیم برگشته میگ موهات زیادی بیرونه مانتو جلو بسته بلند باید بپوشی حق ندارم گوشیش چک کنم اما اون میکنه خیلی نامردیه