2777
2789
عنوان

ارایش کردن بچه

1379 بازدید | 11 پست

مامانا ازتون خواهش میکنم بهم بگید ایا درسته که دختر بچه ها را ارایش میکنند و لباس های ناجور میپوشونند و میارند بیرون ؟؟؟.اخه خدای نکرده اگه چشم هرز بهشون بخوره و یه بلایی سرشون بیاره چکار میکنید .چرا اخه اینجور میکنید که هم بچه متوقع بشه و بزرگتر بشه انتظار داره هر کاری دوست داره و هر لباسی دوست داره بپوشه؟ 

خدایا خیلی دوستت و دوستش دارم .

اشتباههههه... 

ب هیچ عنوان نزارید بچها آرایش کنن. 

و هیچوقت نگین چون بچه ای نمیزارم! 

همیشه بگین دخترم تو نیازی ب آرایش نداری...خیلی هم زیبایی، من آرایش میکنم چون پوستم سیاه شده! ولی پوست تو خیلی خوبه اصلا نیازی نیست. 

اینجوری وقتی بزرگ میشه هم حس عدم اعتماد به نفس نمیکنه.. بلکه حس عزت نفس داره 

زیبایی بچه به سادگی و صورت بدون آرایششه. به بچه باید یاد بدیم هر شکلی هست همون رو دوست داشته باشه. نباید از بچگی تو ذهن بچه فرو کنیم تو با آرایش قشنگ تری . باید همیشه زیبایی بچه مونو تحسین کنیم تا بچه فکر نکنه با آرایش زیباتر میشه و بخواد با آرایش اعتماد بنفس شو بالا ببره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان توی عکسای البوم نی نی سایت داشتم میگشتم دختر بچه ها را میدیدم با ارایش غلیظ و با ادا و اطفارهایی عکس گرفتند که والا من بلند نیستمشون .اخه چرا اینجوری یاد بچه نیدید .بچه که خودش اینا را بلد نیست .بخدا اینا باکلاسی نیست بخدا دارید به بچتون ظلم میکنید 

ولی من خودم از بس ارایش میکنم دخترم هم وسیله های ارایشمو میگیره میزنه ب صورتش حتی وقتی ک اپلیدی استفاده کردم رو میبینه دستگاه رو ازم میگیره میزنه ب پاهاش ک مثلا داره موهای پاهاشو اصلاح میکنه

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
ولی من خودم از بس ارایش میکنم دخترم هم وسیله های ارایشمو میگیره میزنه ب صورتش حتی وقتی ک اپلیدی استف ...

بخدا اشتباه میکنی .من الان دختر ۱۳ ساله دارم به هیچ وجه نمیزارم ارایش کنه میگم همینجوری قشنگی .مگه ادم با ارایش خوشگل میشه .

ولی من خودم از بس ارایش میکنم دخترم هم وسیله های ارایشمو میگیره میزنه ب صورتش حتی وقتی ک اپلیدی استف ...

نمیخوام دخالتی داشته باشما شاید شما دوست داشته باشی و پیش خودت این کارای دخترت را بامزه میدونی ولی وقتی از الان چیزی بهش نگی چند سال بعد بهت میگه چرا خودت ارایش میکنی من نکنم 

با اینکه دوس دارم هیچوقت مادر سخت گیری نباشم و بچمو تو محدودیت نذارم تا فک نکنه چه خبره ولی سعی میکنم یه جوری تربیتش کنم که اصلا این چیزا براش اهمیت نداشته باشه از بچه ای که آرایش میکنه اصلا خوشم نمیاد زیباییشو از بین میبره

خواهرم یازده سالشه هروقت آرایش میکنه تو خونه هیچوقت به خاطر لوازم آرایش دعواش نمیکنم که فک کنه خبریه فقط با قیافم و ادا اطوارم نشون میدم اصلا خوشگل نشدی بعد که میره پاک میکنه میگم جووون خوشگل کی بودی تو وو چقد پوستت خوبه خوش به حالت تو بعدا نیاز به کرم نداری

خوش به حالت تو چقد لبات خوش فرمه 

ازین حرفا

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
با اینکه دوس دارم هیچوقت مادر سخت گیری نباشم و بچمو تو محدودیت نذارم تا فک نکنه چه خبره ولی سعی میکن ...

افرین به شما خواهر گل 

افرین به شما خواهر گل 

ولی من به عینه دیدم که مثلا برای عکس گرفتن مادر به دخترش میگه مثلا لباتو غنچه کن وااای که من از این حالت بدم‌میاد یا اینکه یه پاتو بزار جلو که .... بچه بزنه بیرون اخه مادرخوب شما میخوای عکس یادگاری بگیری یا ...واقعا متاسفم 

بعضی وقتا به خودم میگم شاید من زیادی دارم‌حساسیت نشون میدم ولی باز میگم توی این جامعه ما که واقعا خیلی از اقایون حتی به زن شوهر دار و باردار و .... رحم نمیکنند به یه بچه رحم کنند؟ پس بزار همینجوری ساده باشه بهتر .بعد که جوون شد و ازدواج کرد ارایش بیشتر رو صورتش میشینه اینجوری خودمو راضی میکنم😊