2777
2789
عنوان

نی نی یار

107 بازدید | 26 پست

این تاپیک مخصوص نی نی یار هاست😂😂😂 این همه در روز تاپیک میزنید شده تاحالا برای این بندگان خدا از صب تا فردا صب😐 زحمت میکشن بزنید.و ی خسته نباشید بهشون بگید.دیگ گفتم من به نیابت از همه بزنم😁✋✋✋ فقط نی نی جان جواب بده بقیه ببینن ی دستم ترجیحا تکون بده😓

تاپیک پری لایک نکنید اون کامنتمو ناموسا فک نمیکردم بره پربازدید اونقدم خنده دار نبود لعنتیا  ولم کنید چی از جونم میخاید😭

چاییه خیلی شیرین نشده بچه‌ها؟؟؟؟!!!😁😁😁😁😁

فان#  

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم به نوبه ی خودم از تلاش های بی شائبه ی نی نی یارها تچکر می کنم😉

در رفتن جان از بدن گویند هر نوعی سخن                 من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود تیکر تولد فرزند از دست رفته ام هست دومین بچه ام بود که از دست دادم😢😢😢😢 
نی نی یار وقت نداشت به من گفت بیام✋  حالا واست اون جمله ات رو تو تاپیک پربازدید حذف کردن ،دیگه ...

عه درجریانی😂

تاپیک پری لایک نکنید اون کامنتمو ناموسا فک نمیکردم بره پربازدید اونقدم خنده دار نبود لعنتیا  ولم کنید چی از جونم میخاید😭
@نی_نی_یار_5     @نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_2 ‍  ...

😅 بگو محکم تکون بدن