2789

من

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات چی میگه ؟؟

😄اشنا 

کم شدن اعتیاد

و شروع ی کار مهم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

برای چیه؟

امپوله من وقتی مریض میشدم میزدم

بدنم  زود جا میومد

ولی چون عوارض داره نمیزنم دیگه

😄اشنا  کم شدن اعتیاد و شروع ی کار مهم

عاغا نرووووو خوااااهششش  

یه وقتی برای خودت تعیین کن همون ساعتو بیا ولی کلا نرو 

اگه اشنا دیدی یه کاربری دیگه بزن ولی کلا نرو 😔😔

من دلم به شماها خوشه اینجا نرو دیگه😔

چپ چپ نگام نکن بوخودا من اون خاله سوسکه که فکر میکنی نیسدم  
عاغا نرووووو خوااااهششش     یه وقتی برای خودت تعیین کن همون ساعتو بیا ولی کلا نرو  ...

😂کاربری دست نی نی یار دارم نمیده که😂

یکی دیگه بزن روش کم بشه 😂

😂نو سیم کارت

لاموجود😂

لطفا سوال منو جواب بدین. نیلای شماهم نرو دوستان ناراحت میشن    

وای ببخشید عزیزم

شرمنده تو تاپیکت حرف زدم 😘

اطلا عی نداشتم وگرنه میگفتم

چپ چپ نگام نکن بوخودا من اون خاله سوسکه که فکر میکنی نیسدم