2777
2789
عنوان

نمیدونم چه مرگمه

392 بازدید | 19 پست

من الان ۳۸ سالمه تمام مسولیت با خودمه جدا شدم و بچه ندارم خواهرام ازدواج کردن ولی من همیشه تنهام اصلا هیچ وقت در طول زندیگیم ارامشو حس نکردم یا من مشکل داشتم یا  نمیدونم فقط میخوام بگم دهنم سرویس شد و خیلی زجر کشیدم در صورتیکه همه چی تموم بودم کسانی تو خانواده ما فامیل اصلا چی بودن حالا بییند چی شدن این منو اذیت میکنه نمو نش دحختر دایم امریکا خوش و خرم تا حرف میزنم و ناراحتم به مامانم میگه ازش دفاع میکنه از مادرم بدم میاد هیچ وقت بهم ارامش نداد تازه نمک پاشید رو زخمم و تفاوت بین من و خواهرام در صورتیکه من دختر اولم اصلا بجای اینکه منو دربایه حالا یاد دوماه داری افتاده اونم فقط خواهرم زور میکنه و اونو چون دوست داره من اینا را میبینم اخرش تا ی حرفی میزنم میگه تو با اون شوهر مزخرفت ولی من اینا را عامل زندگیم میدونم با نفهمی و بی محلی البته شوهر منم مشکل داشت الان فقط عصبیم من اصلا نمیتونم درد ل کنم باهاش خسته کوفته میرم خونه مادرم میدونه خستم میشینه فقط نمیگه این زن این همه تنهایی کار داره من ی قوت قلبی براش باشم تازه هر موقع غذا دارم میکه برا منم بیار شاید مسخره باشه و اینم بگم دل مادرم رحمه ولی بلد نبست ناراحتم فشار روم زیاده ی تنه دیگه بریدم تنهام هر کی اومد یجور نمیدونم چرا اقبال من 

کسیکه نگاهت را نمی فهمد توضیحهای طولانیت را نخواهد فهمید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه دل پری داری دختر 

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست
شاید الان دعوام کنید ولی باید حرف میزدم دارم میترکم

چه دعوایی😘درد دل کن خب

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

نگران نباش والا بخدا راحتی وخودت خبر نداری.وقتی شوهر نداری یه جور دردسره.وقتی هم داری صد جور دردسر داری

مادرها هم همه یه مدلن میدونی چرا چون افکارشون با ما نمیخونه..فقط میگن به بحرف ما گوش بده.چون افکار کهنه وقدیمی دارن

چه تنهاییا نکشیدم  همه بخدا تو سن من با یکی هستن خوشحالن بالاخره خدارا شکر ولی دیگه کسی نمیخوام تو‌ زندگیم ولی نمیدونم خدا میبینه منو ابرو دارم 

#یک_دقیقه_تامل 

♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸

🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️

♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸♥️🌸

سال ها پیش در جزیره ای، آهو های زیادی زندگی می کردند.

خوراک فراوان و نبود هیچ خطری باعث شد که تحرک آهوها کم و به تدریج تنبل و بیمار شده و نسل آنها رو به نابودی گذارد. 

برای حل این مساله تعدادی گرگ در جزیره رها شد. وجود گرگ ها باعث تحرک دوباره آهوان گردید و سلامتی به آنها باز گشت.

ناملایمات، مشکلات و سختی ها هم گرگهای زندگی ما هستند که ما را قوی تر می کنند و باعث می شوند پخته تر شویم.

حتما مشاور برو... و در تنهایی خود کیف کن، ورزش، و کتابخوندن و سینماو.... اما یه رازی خواهرانه بهت میگم، زیاد با مادرت هم صمیمی نباش و انتظار محبت نداشته باش. از این فکر که خیلی بد شانسی و.... این چیزا کلا بیا بیرون... 

خدای بزرگ همیشه دوستت دارم. به لطف قرآن  و ذکر های جلاله و اسماالحسنی حالم بهتر می‌شود.

ی چیزی بگم من هیچ کسی ندارم تنها تنها از بچگی هم همین جور بودم خودم بودم خودم الان بدتر هستن ولی نه برای من خودم باید به داد خودم برسم