2777
2789
عنوان

مقایسه طلاهای خودم با دوستم+عکس

7060 بازدید | 211 پست

سلام طلاهای دوستمو چند روز پیش دیدم کلا طلاهاشو عوض کرده سفید آورده چقققد ناز و زیبا بود بهش گفتم خب اینکه سفید آوردی نمیترسی شک کنن نقره ست؟😊 گفت برام مهم نیست مهم اینه خودم خوشم‌میاد راستشو بخواید خودمم یه چند وقته بدم اومدا از طلای زرد حس میکنم طلای زرد خز شده طلای سفید چققققدر فاخر و زیباست 

برای مادرم یک صلوات بفرستید و برای مادر شدنم هم یک دعای خیر کنید ممنونم فعلا باردار نیستم ولی تیکرم به همین زودی واقعی میشه😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حلقم و نشونم سفیده خیلی نازن😍

خدایا شکرت که یه کوچولوی دوست داشتنی بهم هدیه دادی😍بین این همه ناامیدی تو ی امید روشنی تو دل مامان هستی عشق من❤(برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی؟)🌸

حالا عکس میزاره

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡