2777
2789
عنوان

شام امشب 😉😯

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 40 پست
منو که تاحالا نه مادرم دعوت کرده نه مادر شوهرم

شاید شهر دیگه ای 

ولی ما همچون یه شهرین تو اردبیل چار تا بچه ایم دو خواهر دو داداش جمعه ها اونجاییم 💕💕💖💖

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها میشه یکیتون یه تا پیک گفت و گو بنزین حرف بزنیم آخه امروز شش تا تا پیک زدم میخواستم تا پیک گفت و گو بزنم گفتم نمیشه تو لو خدا  😢😢😢😢😢😢😢

یک شهریور ماهی خاص....goftino.com/c/2AJcNm نه ماه انتظار شیرین ترین انتظار دنیاست وقتی حاصلش تو باشی جان و جهان من😍
اکبرجوجمو خوابوندم تو مواد😁

اکبر جوجه چجور درست میکنی

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
اکبر جوجه چجور درست میکنی

سینه مرغ با استخوان رو دوتا پیاز بزررگ رنده ریز میکنم و ابلیمو میریزم و نمک و فلفل سیاه هم میزنم باید 7 الی 8ساعت بمونه و خوب مزه دار بشه، بعد کل مواد رو ازش پاک میکنم هیچی از پیاز ها نباید روی مرغ باشه، مرغ رو میذارم توی تابه و روغن میریزم و همون موقع زعفرون دم شده هم میریزم روش و در تابه رو میبندم و زیرشو کم میکنم مثله اینکه برنج دم بذاری باید شعله کم باشه، تا یکساعت و خرده ای بمونه تا خوب بپزه، خودش اب میندهزه و اخرم ابش خشک میشه و به روغن میوفته

❤️رَبَّنا هَب لَنا مِنْ اَزواجِنا وَذُریّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ جَعَلنا لِلْمُتَّقینَ إماما❤️  الحمدالله علی کل حال😘
سینه مرغ با استخوان رو دوتا پیاز بزررگ رنده ریز میکنم و ابلیمو میریزم و نمک و فلفل سیاه هم میزنم بای ...

عکس شو نداری بفرستی

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
عکس شو نداری بفرستی

بعد سرخشم میکنی

عکس شو نداری بفرستی

نه عزیزم ولی یه مرغ زعفرونی میشه که موقع خوردن اب نداره فقط یه روغن کم داره

❤️رَبَّنا هَب لَنا مِنْ اَزواجِنا وَذُریّاتِنا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَ جَعَلنا لِلْمُتَّقینَ إماما❤️  الحمدالله علی کل حال😘
نه عزیزم ولی یه مرغ زعفرونی میشه که موقع خوردن اب نداره فقط یه روغن کم داره

سس انار هم موقع سرو میتونی بریزی روش سلیقه ایه دیگه

بعد سرخشم میکنی

خودش با همون روغن که اول ریختی سرخ میشه وقتی ابش کشیده بشه